380 km iyi bir rakam trafik yogunkenmi uzun yolmu
şehir içinde sakin trafik ve braz performanslı kullanımda 360-380 arasında gidebiliyor.Antep de okuyorum antep maras arası gidip geliyorum.Uzun yolda 100 km de ortalama 6.5-7 litre arası lpg yakıyo.Hızıda 110 a sabitleyerek gidiyorum.s&s de hiç bi sıkıntı yasamadım.prinsin multiair kitini taktırdım 2450 tl vermiştim.Tek sıkıntısı yuksek devirde fazla yağ yakması.
30-32 litre arsında dolyor
Landi renzo, brc, zavoli, prins... Bunların içinde en pahalısı Prinstir ama kalite bakımından iyidir, ikinci Brc geliyor.......... Lpg kitin ne marka olursa olsun lpg de önemli olan marka değil işçilik ve ayarlamadır, ayarı tutmadımıydı sürekli silkeleme kesme vb. sıkıntı çıkartırrr................
güncel fiyatlardan 65 TL ile / 275 KM (23 kr.)
20 km'si benzin ile gidilse (ki gidilmemiştir) şehiriçi 25 kr ..
++henüz 1000km. lpg ayarı bile yapılmadı araca,tasarruf yapmak için kasılmamış değerdir .
Konu EFLZ tarafından (24/12/2013 Saat 20:57 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar mardinde yaşıyorum aracım 1.4 105 hp multiair lounge 2012. motor garantisi var ve lpg yi servis dahi taksa iptal oluyormuş. ayrıca yukarıda verdiğiniz yakıt değerlerini daha tutturamadım. şehir içi 10-11 lt benzin içiyorkmde 60 kuruşu gördüm araba artık evin önünde yatıyor dünyaya küstü
satacam dedim alan olmadı artık lpgye dönecem garantiye de benzine de lanet ettim. atiker taktıracam. sonuçta evladiyelik değil 2 sene biner satarım. mardinde bu işi iyi yapan da yok deniyor yardımcı olabilecek var mı?
teşekkür ederim dostlar,burada landirenzo taktıracam 1700 tlayrıca adıyaman fiat servis müdürüyle görüştüm , lpg burada da takılsa multiair motor olduğu için garanti biter dedi bilginize
lpg yi taktırınca 6000 leri zorlayacam. performans hava filtresi veya egsoz düşünüyorum o zaman düşük devirde hayatta kullanamam![]()
Multiair e lpg takılması konusunda servisler vatandaşı çok korkutuyor kesinlikle taktırma araban ölür yok garanti dışı kalır yok hiçbir servis kabul etmez yok bir daha servis kapısından içeri sokamazsın vs. vs insanlara yala söylemeyi adet edimişler vatandaşları krkutuyorlar maalesef.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri