bU GÜNE KADAR ALDIĞIM VE KULLANDIĞIM ARAÇLAR HEPSİ BENZİNLİYDİ İLK ARABAM 1,2 PALİO 75 HP Dİ ARAKADAŞALARIM ÇOK DEFA GAZ TAKTIRMAMI ÖNERDİ AMA YİNEDE TAKTIRMADIM ÇÜNKÜ GAZLI BİR ARABAYLA NERDEYSE AYNI ORANDA TÜKETİMİ VARDI.....HİÇ GEREK GÖRMEDİM..
bU GÜNE KADAR ALDIĞIM VE KULLANDIĞIM ARAÇLAR HEPSİ BENZİNLİYDİ İLK ARABAM 1,2 PALİO 75 HP Dİ ARAKADAŞALARIM ÇOK DEFA GAZ TAKTIRMAMI ÖNERDİ AMA YİNEDE TAKTIRMADIM ÇÜNKÜ GAZLI BİR ARABAYLA NERDEYSE AYNI ORANDA TÜKETİMİ VARDI.....HİÇ GEREK GÖRMEDİM..
Yaşınıza dikkat etmemiştim abi kusura bakma biraz yaşıt gibi hitab ettim. Yakıt konusu tamamen kişisel tercih. Lgp, benzin ya da dizel. Ama araç ne kadr ekonomik olursa olsun eğer ki gaza uyumluysa ben lpg taktırırım. Netice de aracın yaktığı ortalama üzerinden min %30 tasarruf söz konusu. Yani araç ortalama 5lt de yakmış olsa 4 te yaksa lpg atar daha da uyguna gezerim. Hepsinde de önemlisi temiz yakıt olduğu için kullanırım kullanıyorum da. Bana kalsa sadece lpg ile çalışan araçları piyasaya sürerim. Netice de günümüz teknolojisinde çevreye ne kadar saygılı ve duyarlı olduğumuz ortada.
çanakkaledesiniz sanırım çanakkale trafigini bilmem ama bursada her gün dur kalk trafigindeyim benzinde ayda sadece işe git gel 400 lira benzin koyup 1000km yol yapıodum şimdi 85 çarpı 3 depo yakıt alıcam 255 lira gaza 1050 km yol giderim diye hesaplıyorum ayrıca lpgye bu şey nedir anlayamadım performans istersem multiari binmem bravo 1,4 140 hp lik modeli alır paşa paşa benzin koyarım ama arabayla gazlamıyorsan 5000devirlerde kullanmıosan lpg en matıklısı ayrıca benim taktırdıgım yer toyotayla anlasmalı adam sıfır aurisine lpg takıyor yolda gördügümüz lüx yüksek motor hacimli araçların hepsi lpgli ama tercih meselesi tabikide![]()
Bence lpg ile yapılan km belli ,,,,
Benzinle yapılan km belli bence her zaman benzin daha iyidir. derim
lpg'nin sadece fiyatı ucuz derim bence artısı yok .....
zaten fiyatı ucuz diye yaptırıyoruz1 lt benzinle 14km yol gidersen lpg ile 10 km gidersin ama benzin 4,85 lpg 2,69 ciddi bi rakam sizi yakıt etkilemiyorsa benzinli binin yani ben burda lpg taktırmısım merak edilenleri cevaplıyorum kimse eleştirmesse sevinirim ve rica ediyorum burda eleştri degil soruları olan yazarsa sevinirim
daha yaptırmadım bu haftasonu veya önümüzdeki haftasonu işleticem muane haricinde sadece ekbir yazdırıyorsunuz bana bütün evrakları lpg taktıgım yer yaptı ekbiri 15 tl ye yazdırdılar makine mühendisleri odasından sızdırmazlık aldılar 25 tl dosya yapıp elime verdiler sadece muaneden geçmesi lazım muane ücreti suan ne kadar bilmiyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri