Alıntı görkem koçsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
usta hatası olur yanlış parça takılır adamın arabası delinir morali bozulur ayar tutmaz bu sonuçta riskli bişey ben uyumsuz demiyorumki?, hayır siz bana dedinizde sen öde diye kusura bakmayında o laf size düşmez, ben fikrimi söyledim zaten onu taktıracak olan adam der bana benzin paramı vercenmi diye arkadaş fikir sormuş bende fikrimi söyledim burası bi forumsa herkez (haddince) özgürce fikirlerini düşüncelerini paylaşabilir, lütfen haddimizi aşmayalım ne size yakışır ne bana yakışır. saygılarda bizden olsun. ha belki siz samimiyetinizden dolayı bana sen öde gibisinde lafta bulunduysanız kusura bakmayın o zaman ben özürdilerim ben eşeklik ettim size öyle ters bi cevap vererek.
Ben haddimi aştığımı düşünmüyorum konunun da tartışma boyutuna gelmesini istemiyorum zaten. Risk derseniz risk nefes aldığımız her an vardır. Ama neticede hayatımıza devam ediyoruz. Günlük işlerimize devam ediyoruz işe gidip geliyoruz vs. neyse konumuz bu değil. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi sorunlu bir motora lpg taktırsam mı diye sorsa dediğinizi anlarım ki fikrinize yine de saygım var. Ancak arkadaş malum benzin fiyatlarından dolayı tasarruf etmek istemiş aracına lpg takıp takmamayı sormuş sizse herhangi bir neden belirmeden arkadaşa taktırma sorun yaşarsın gibisinden cvp veriyorsunuz. Evet aracın emme manifoltu deliniyor ama lpg iptalinde de orası körlenebiliyor neticede plastik aksama diş çekilip oraya nozul takılıyor üzerine de enjektörden gelen hortum geçiyor. Bu işte önemli olan montaj. Bu gün en kaliteli en sorunsuz bir kitin montajını kasabın birinin eline verip yaptırırsanız aracı sistemi darma duman eder verim alınamaz paraya emeğe zamana yazık olur. Ama en ucuz kalitesiz kitler usta birinin elinde oldukça verim kazanabilir. Montajı yaptırdığım yerde enjektörlerden hiç kablo vs kesilmedi o bölüme uygun kablo aparatı takılıp soketle bağlantılar yapıldı. Bugün lpg yi söktürecem desem aracımın delikler hariç bütün tesisatı orjinale dönebiliyor. Ha lpg kitinde sorun yaşamadım mı yaşadım ama motorla alakalı durum değil. 1 defa akünün yanındaki lpg sigortası oksitlenmiş araç benzine geçiyordu kendiliğinden, 1 defa da araç direk lpg de çalışıp lpg göstergesinde ikaz lambaları yanıyordu. Onda da buton bozuk değişecek dediler değiştirmedim hala kullanıyorum temizlemedim bile butonu.
yanlış anlamaya sebep verip kırdıysam ben özür dilerim. Ama yorum yazarken lütfen karşınızdaki kişinin sizin söylediğinizi nasıl anlayacağını düşünüp yazın. Biz millet olarak 1000 kişinin iyi dediğine değil 1 kişinin kötü dediğine inanıyoruz. Emin olun siz aracınıza lpg taktırsanız dediklerimi çok daha iyi anlayacaksınız. Elde ettiğiniz kar sizin çok daha işinize yarayacaktır.