34 lt gaz 500km yol
Bunu daha okurken süper bi tepki verdim yazmak isterdim ama yazamıyorum anlayın
arkadaşın olayı ver gazı yansın olayı bence![]()
İş araba satmaya gelince bizim millet sağlam sıkıyor zaten....
ne arabalar gördüm nerdeyse su yakıyor![]()
![]()
34 lt gaz 500km yol
Bunu daha okurken süper bi tepki verdim yazmak isterdim ama yazamıyorum anlayın
arkadaşın olayı ver gazı yansın olayı bence![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
bende 2007 punto var.yol bilgisayarondan bir şey anlamadım range, trib a-b ne demek acaba
Şehiriçi 38 lt lpg ile 420-430 zorlamışlığım var.kış geldi 400 kmye düştüm şu an. arkadaşı bilmem ama ben uzun yolda 38 lt lpg ile 530km yaptım 6.1 lt/100 km yazıyordu yol bilgisyarı 7,3-7,4 lt lpg ede buda 100 kmde.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
range o anki depodaki yakıt miktarına göre gidebileceğiniz yolu gösterir. menzil yani. trip a ve b ise; iki sekilde kilometre tutabiliyorsunuz aslında ikiside aynı birbirinden farklı şeyler değil. trip b yi menüden kapatabiliyorsunuz. tek aradaki fark trip a da anlık yakıtı görebiliyorsunuz bukadar. gp lerde türkçe dil desteği yok sanırım
ilim öğrenmenin başı sabırdır !
Bende yeni LPGlilerdenimdepo tam boşalınca dolduruyorum. İlk fullememde 38,5 lt gaz ile ş.içi-ş.dışı karışık 481 km gittim, ikinci fullememde ise 38 litre gaz ile 470 km gittim, Bugün tekrar fulledim bakalım nolacak...
BLUE FROG
Dizelden bile az yakmış vaybe entresan![]()
Araç,sahibinin kişiliğini yansıtır. Gerisi size kalmış
LPG dönüşüm sisemimi Abi Landi Renzo takıldı haliyle, Ankara Elmadağ daki evimin önünden - İstanbul Göztepedeki evimin önü 483 km. Ankara Hasanoğlan Opetten (elmadağdan istanbul yönüne doğru 6-7km uzaklıkta) depo boşken Fullüyordum takribi 34-35lt ye denk geliyordu. Sabit 90- 120km arası hızlan sadece 1 mola ile ve hiç yakıt almadan istanbuldaki evimin önüne geliyordum, Kalan gazla akşam arkadaşlarla dışarı çıkıyordum max. 20km de o şekilde yapsam ancak öyle bitiyordu, yol bilgisayarında ortalamam 5.3 tü. Tabi yazındı bu değerler onuda belirteyim. Araba ağırlığda 2 kişi ve 2kişi bavulu. Dizelden az yakıyorum dediğim zaman billur geçiyorum zannediyorlar... Cruise controlden sonra daha az yakacağıma eminim.
Konu Budweiser tarafından (16/01/2013 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.
Selamlar,
2010 model duologic 1.4 fire acarıma 34lt gaz alarak Bursa'ya körfezi dolaşarak geçtim 210km aynı şekilde dönüş te oldu. Ortalama hız 100-110km toplam 420km de gaz bitti. Benim araç yarı otomatik olduğu halde bu kadar gidiyorsa arkadaşın dediği mantıklı olur gibi geldi. Ama görmediğim ve gerçekleştirmediğim hiç bir olaya inanmam.
Arada 4 lt kadar fark var ve otomatik ve hız farkı var. Şu an 3. depo yarıladım, bitince güncel km yine yazarım burdan1 ve 2 belki tesadüf olmuştur
![]()
Konu orkun09 tarafından (16/01/2013 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir.
BLUE FROG
28 lt gaz ve 100-110 ortalama ile 390 km yol gittim 34 litreyle 500 olurmu? kasılırsa neden olmasın?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri