bnim arabada yaklaşık bu değerlerde yakıyor hatta biraz fazla yakıyor oda ben çok devirli kullandığımdan kaynaklanıyor
Yenı konu acmayayım dedım benımkıde fazlamı yakıyor.
31.120 LT X 2.57
GIDILEN YOL 337 VEYA 350 KM KM BASI 0.24 YADA 0.23 TL KURUS FAZLAMIDIR BU HAVAYALARA GORE SIZDE DURUM NE ALINAN YER SHEL
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
bnim arabada yaklaşık bu değerlerde yakıyor hatta biraz fazla yakıyor oda ben çok devirli kullandığımdan kaynaklanıyor
'Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
Bu konu mevsimlede alakalı olabilir arkadaşlar benimde değerlerim arttı şuan 5.0 den 5.5 lere çıktım.
Kış geldi değerlerin artması normal..
Yol bilgisayarı tüp harcama miktarını ölçemez,dolayısıyla sizin tüpe geçene kadar olan harcama ortalamanız baz alınarak yol bilgisayarına aktarılır.Havaların soğumasını varsayarsak ve motorun ısınana kadar olan değeri bazaldığımızda gayet normaldir.
samsunda lpg fiyatı 2.95... benm araç bu fiyatı baz alarak şehir içi 26 krş yaktı.. yalnız hem yeni motor hemde motor sağır olmasın die basan bir şöförle 26 krş : )
Aracın fabrika değeri ş.içi 5,5 lt. Mazot fiyatı 4,28 * 5,5 23,54 tl / 100 km : 0,24 kuruş. 100,000 km geçmiş multijetin ş.içinde 25-26 kuruş yakması gayet normal. hele kış mevsiminde..
50 liralık alıyorum (Shell 2.56) aşağı yukarı 180km gidiyorum. Sizce bir anormallik var mı? Atiker sistem, yeni ayar yapıldı, Shellden başka yerden almıyorum.
Bodrum istanbul yaptım 695 km full depo ile vardım kapımın önüne geldiğimde menzil 0 km dedi BENZİN ile.
Araç,sahibinin kişiliğini yansıtır. Gerisi size kalmış
Bu hava şartlarında 23-24 kuruş aralığı gayet idealdir.
Arkadaslar Sizin aracınız oldukca az yakıyor daha ne yakmasını bekliyorsunuz dizel 1.3 multijet aracım benim 7.6 8.4 yakıyor ankarada kış mevsiminde buna herkes normal derken siz 5.5 lerden bahsediyorsunuz fabrikanın belirtigi oranda valla çok yakıyor felan demeyin bence 5.5 degil 6 yaksın arabam sorun degil ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri