Alıntı sinmat46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla ustamda hiç bir sorun yok adam canla başla uğraştı. elinden gelen herşeyi yaptı. fakat boşa alınca stop etme sorunu devam etti. klimayı kapatınca yine stop ediyor. silkintiler aynı şekilde devam. ben de söktürdüm lpg yi. bagaj daki delikleri kaportacıda kapatıp boyattırdılar. manifoldu vidayla kapattılar. bir sorun olur mu bilmiyorum ama şimdilik yok. arabanın başka bir yerinde delik falan yoktu benim gördüğüm kadarıyla. muayene yaptırmıştım ama lpg ruhsata işlenmemişti. onu da tüv'e sordum bir işlem yapmanıza gerek yok çünkü ruhsata işli değil, tekrar muayeneye gidince benzinli olarak muayene olur dediler. sonuçta usta da ben de bolca zarar ettik. Dolayısıyla LPG nin bizim araçlara uymadığı benim gözümde garantidir ve hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Bu arada manifoldu değişmek istesen serviste 1200 TL manifolt 150 TL işçilikmiş.
landirenzo'ya mail attım %100 uyumlu dediler. hiç bir sorun olmayacak dediler.aynı garantiyi usta da verdi. sağı solu genel merkezini aradı "ooo kesin olur üstüne %40-45 tasarruf dediler" yaptılar. daha doğrusu yapamadılar. benim canımı sıkan da bu işte. o ki emin değilsiniz eminmiş gibi konuşup neden yeminle garanti veriyorsunuz.
Allah'a havale...
mesele para almak... bende esnafım ama yapamayacağım işlerin altına girmiyorm ama bizim açgözlü milletimizz para kazanmak için boşa yemin edip üzerine takla bile atar.. yanlız ben biraz daha şanslıyım size göre öyle büyük sorunlarım yok.. geriye allah kaza bela vermesin demekten başka bişe kalmıyor