Henüz gaz bitmedi bugün 210 km oldu 1-2 diş arası gidip geliyor, bir ara dik rampa inerken kırmızı yandı parkederken yine 2 diş gösteriyordu. En az 400 km. gitmesini umuyorum çünkü diğer türlü bir avantajı olmayacak. Servisle henüz görüşmedim çünkü diğer lpg kullanan arkadaşlarım göstergede oynamalar olduğunu söyledi ayrıca usta 3 - 4 depo bittikten sonra gel ayarlarına bakalım demişti.

alibaba06 dediğin gibi ilk dolumda depo boştu 100'e doldu, tekrar doluma gittiğimde 70 -80 arası dolarsa benzine göre km'de ortalama 10 krş kardayız (300 km. yol gidersem), şimdilik tek tesellim benzin ibresinin sinir bozucu hareketlerini görmemem hala 4/3'ünden fazlası dolu duruyor, dönüşüme gitiğim gün neyse o

İlk defa lpg kullanıyorum bu konuda acemiyim bekleyip göreceğim sonucu, Cumartesi günü sızdırmazlık ve muayene için randevu aldım inşallah sorun çıkmaz. EK1 belgesini aldığım yer sadece tek yaprağı onaylat yoksa trafikte iki yaprak parası verirsin dedi. Tamam dedim ama oraya gittiğimizde adamların eline mahkumuz nereyi isterse onaylar Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.