49 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: LPG konusunda yardım...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Cihan Can
    HarbiAslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 34

sss33 ;

bu bilgiler çok önemli. aradaki fiyat farkının kaynağı bu olsa gerek. ama şöyle de bir durum var , garantisi olduğu için herhangi bir arıza durumunda serviste fiat uyumlu yazılım yüklenebilir ? yanlış mı ? ayrıca şunu söyleyeyim, ben Adana'dayım, Adıyaman'a gidip gelmek zaten aradaki farkın yarısından fazlasına mal olacak. o kadar yol gitmeye değmez diye düşünüyorum.

emrahisilti;

serviste taktırmak daha iyi bence. fiyat farkı olacak ama bu kadar olması hoş değil. dışarıda brc,atiker,lovato markalarını 900 TL ile 1200 TL civarında takıyorlar arada 600-900 tl gibi bir fark var servis ile. ama garanti olayından ötürü serviste taktırmak istiyorum, 1,5 yıl daha garantim var, bir kaç ay içinde garantiyi 5 yıla uzatacağım için risk almak istemiyorum dışarıda taktırarak.

Cem ;

200 TL'den fazlasını alıyorlar bence. yukarıda dediğim gibi bu işin maliyeti max 1200 TL.
    "Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK

Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz

Cem Cancı
    ^^Cem^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 US 2914
    Edilen teşekkür: 16

Şirkette iki arkadaşım atiker kullanıyor, biri aracı aldığında üzerindeydi diğeride 950 TL'yeni taktırdı. İkiside gayet memnun benim servise 1900 TL ödeyerek dönüşüm yaptırmamın sebebi hem garantiyi bozmamak, hemde ileride sorun yaşarsam karşımda düzgün bir muhattap bulmaktı.

Hepimiz yaşamışızdır sanayide yapılan bir işçilik ileride sıkıntı yaratırsa sorun için gittiğimizde "abi bir sürü marka modele bu uygulamayı yapıyoruz bi sende sorun çıktı senin sorun başka birşeyden kaynaklanıyordur." şeklinde en mantıklı ve makul bir insanı bile katil olma yolunda tetikleyen genel hizmet veren, kiminin memnun, kiminin memnun olmadığı fakat ismi cismi olmadığından kötü reklamını kimsenin duymaması nedeniyle her zaman parayı götüren kişilerle mutlaka karşılaşmışızdır.

1900 TL güzel para ben yukarıda belirttiğim sorunlarla karşılaşarak servis ve tüpçü arasında mekik dokumamak adına bu parayı gözden çıkardım. Sorun olursa tüp yada benzin sorumluluğu Fiat'a aittir, tepelerine çökerim

Bu arada ilk depo 36 L. aldı 2.73 TL den yaklaşık 100 TL gaz aldı ve şuanda 180 km yaptım gösterge 1-2 diş arasında geziniyor. Sanki max 300 km gidecek gibi eğer öyle olursa boşu boşuna o kadar para vermiş olacağım zira aracım bir depo benzin yani yaklaşık 200 TL ile 550 - 600 km. arası gidiyordu. Net sonuç alabilmek için istikrarlı bi şekilde günlük kullanımım dışında ekstra hiç bir yere gitmedim bakalım ne kadar gidecek sonucu yazacağım.

gökhan k.
    alibaba06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 5

Hocam LPG göstergesindeki lambalar aldatmaca
    Basınçlı gazı tam olarak ölçmek zor zaten, sanırım tankın ağırlığından felan bişeyler hesaplıyor sistem kendince ama ona pek takılmayın.
    Kırmızı yanınca yarıdan biraz az oluyor depo.
    ben kırmızı yanınca dolduruyorum, 20-22 lt alıyor içinde 16-18 lt var demekki

Alıntı ^^Cem^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şirkette iki arkadaşım atiker kullanıyor, biri aracı aldığında üzerindeydi diğeride 950 TL'yeni taktırdı. İkiside gayet memnun benim servise 1900 TL ödeyerek dönüşüm yaptırmamın sebebi hem garantiyi bozmamak, hemde ileride sorun yaşarsam karşımda düzgün bir muhattap bulmaktı.

Hepimiz yaşamışızdır sanayide yapılan bir işçilik ileride sıkıntı yaratırsa sorun için gittiğimizde "abi bir sürü marka modele bu uygulamayı yapıyoruz bi sende sorun çıktı senin sorun başka birşeyden kaynaklanıyordur." şeklinde en mantıklı ve makul bir insanı bile katil olma yolunda tetikleyen genel hizmet veren, kiminin memnun, kiminin memnun olmadığı fakat ismi cismi olmadığından kötü reklamını kimsenin duymaması nedeniyle her zaman parayı götüren kişilerle mutlaka karşılaşmışızdır.

1900 TL güzel para ben yukarıda belirttiğim sorunlarla karşılaşarak servis ve tüpçü arasında mekik dokumamak adına bu parayı gözden çıkardım. Sorun olursa tüp yada benzin sorumluluğu Fiat'a aittir, tepelerine çökerim

Bu arada ilk depo 36 L. aldı 2.73 TL den yaklaşık 100 TL gaz aldı ve şuanda 180 km yaptım gösterge 1-2 diş arasında geziniyor. Sanki max 300 km gidecek gibi eğer öyle olursa boşu boşuna o kadar para vermiş olacağım zira aracım bir depo benzin yani yaklaşık 200 TL ile 550 - 600 km. arası gidiyordu. Net sonuç alabilmek için istikrarlı bi şekilde günlük kullanımım dışında ekstra hiç bir yere gitmedim bakalım ne kadar gidecek sonucu yazacağım.