bu akşam 1-2 yere gittim yine herhangi bir sıkıntı yok![]()
bu akşam 1-2 yere gittim yine herhangi bir sıkıntı yok![]()
Hayırlı olsun, dün bende T-Jet'ime kavuştum Balıkesir-Edremit'ten Antalya'ya 650km yolu ortalama 6.5lt ile geldim aşşağı yukarı 30krş yapıyor daha önceki aracım M-Jet olduğu için bu T-Jet beni korkutuyor
En kısa sürede bende LPG kiti taktırmaya çalışacam.
Aynen Murat Bey.. Akşam 5'e sızdırmazlık raporumuda aldımMontaj ustası Mustafa Usta Genç bir arkadaş. T-Jet'leri o montajlıyormuş hep bir problem yaşamadım şimdidye kadar şükür. Ama aracın tepkimesi azaldı LPG olunca benzin kadar atak deği ama yinede duman koklatıyor
![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
genel olarak tekrar özetlersem araçta belli belirsiz bir performans kaybı yaşanıyor.Benimki motor soğukken benzinden lpg ye geçerken ve motor sıcakken ilk hareket esnasında 1-2sn tekleme yapıyor.100km civarı yol yaptım daha deponun 3/4ü dolu görünüyor.80TL'ye depoyu doldurdum.O paraya benzin alsam şimdiye bitmek üzereydi.Genel olarak memnunum.yaşadığım küçük sıkıntıda muhtemelen 1000 km ilk bakımında düzelecektir.
konuyu daha sonra taktıracaklar için yazıyorum;bugün 1000km bakımına gittim ve tekrar ecu bağlandı ve tüm titreme, sarsıntılar çözüldü.Performansta benzin ile aynı oldu.Takan ustanın mutlaka farkı olacaktır ama tjet gasitaly ile 1e1 uyum gösteriyor.Gidipte brc ye 2 katı para bayılmayın.
Arkadaşlar 17000 km.de LPG taktırdım şuan aracım 96350 km.de hala sıkıntı yaşamadım kurcalatmayın fazla üstüne düşmeyin lpg.nin orasını burasını kurcalatmayın yok çok yakıyor deyip programla ilgili işlem yaptırmayın keyfini sürün bızıklarsanız sıkıntılar yaşarsınız bence lpg on numara sırp bu nedenden aracımı degiştiremiyorum.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
İlk taktirdigimda motor sicakken ilk marsa 2-3 sn lik bir tekleme ve performansta kucuk bir kayip vardi bugun yazilim guncellendi hicbir sorunum kalmadi.suan benzinde 50krs yakiyordur.Tam olcmedim ama zamlardan once canakkale gezisini 300tl yapmistim gecen hafta sonu 200tl ye yaptim.%50 ye yakin tasarruf sagliyor
güle güle kullan hocam..fakat bu tip araçların tüplenmesi nedense çok canımı yakıyor gerçekten kendi aracımmış gibi üzülüyorum ama tabi sizin de yapacak birşeyiniz yok benzin fiyatları malum![]()
Su tupten tirsmasam bende taktiracam lpg ya
Hafta ici arabaya binemez olduk benzin fiyatlari yuzunden.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Oz Büyücüsü
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri