BRC kit ilk depoda 30 lt (2.25 Total Gaz)gaz ile 320 km yaptım 2 lt benzin ekliyorum 0,24 Kr/km
BRC kit ilk depoda 30 lt (2.25 Total Gaz)gaz ile 320 km yaptım 2 lt benzin ekliyorum 0,24 Kr/km
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
arkadaşlar 2011 punto evo duologic, start and stop lu aracıma lpg taktırmak istiyorum. en uygun fiat bayisi 1500 tl fiyat verdifiyatı uygunmudur? .senede ortalam 10.000 km yapacağımı düşünüyorum.sizce taktırmalımıyım? lpg ne kadar tasaruf sağlar? acil yardımcı olursanı sevinirim.
slm arkadaşlar bende aracıma 17.04.2011 de atiker marka tüp taktırdım depo 66 tl ye doluyor bi depoyla 400 km gittim denemek içinde gaz bitene kadar devam ettim ortalamam da 6.6 ama şuanki ortalamam 6 olarak gözüküyor yol bilgisayarında ş.içi ortalama 90 km hızla gidiyorum biliyorsunuz gazı dokununca içiyor resmen
S.a arkadaşlar aranıza yenı katıldım aracı yenı aldım . 1.4 granede 2009 model lpgli markasası zavoli . eski sahibi şehir içi 20 krşu görmez dedi turk petrollerınden 92 lralık gaz aldım 250 km oldu kırmızı ışık yandı çok anormal bı durum 320 kurusu gecıcek boyle gıderse cok dur kalk yapdım 4000 d/d kullanım sızce neden olabılır gaz ayarımı gaz aldıgım yermı acil yardım ??
Dostum bende arabamı alalı 3 hafta falan oldu. Sürekli 30 liralık alıyorum değişik istasyonlardan ve km yi sıfırlıyorum. Ortalama 100-120 km arası yapıyorum. Fakat en son opetten aldım lpg yi ve şu an 130 km de kırmızı ışık henüz yanmadı ama yanmak üzeredir diye düşünüyorum. Yani şu an 23 kuruştayım. Atiker lpg kitim.
Bu arada aramıza hoşgeldin dostum..
hoş buldum saol dosdum
bu neden boyLe oldu bende cıkamadım bu işin içinden.gaz aldıgım yer hakkında calısanlarından bıle duydum dandık dıye sıkayete gelenlerı ama gaz ayarımı cok bırde anlamadım.kemdım de ankara gazi unı motor mezunuyum 6. arabam hatta yıne celıskıdeyım yarın servıse gosdercem
Kırmızı ışığın yanması problem değil
Önemli olan kırmızı ışıktan sonra ne kadar gideceği.
Benimki180-200KM'de ışık yakıyor, 200KM daha gidiyor![]()
Merhaba ben sanırım Ocak ayında aracıma lpg taktıracam eğer aracımı değiştirmezsem. Acaba sizin tavsi edeceğiniz bir marka var mı? Benim daha önce sorduklarım landirenzo diyordu ama sanırım onun fiyatı 2500 tl civarı.
Marka önerisi konusunda çok soru var.......... Daha öncede demiştim lpg konusunda markadan önce önemli olan takacak usta ve gaz ayarlarıdır ha arabanın kendinde problem vardır o ayrı konu.......... Marka olarak benim bildiğim iyilerden biri prinstir, ikinci brc landirenzo tartarini gelir, sonrası zavoli, stefanel, atiker diye gider.......
Son doldurduktan sonraki değerim .
540km ortalaması 8.5lt LPG Ortalama hız 45kmh (Genelde TEM ve Köprü Yolu)
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Yanlış anlaşılma olmasın, 540km ortalamam dedim, yani 1 depo LPG ile 540 imkanı yok benim sürüşüme göre, ne ş.içi ne şehir dışı
Bi 50TL aldım arada,dün de 85,5 e doldu.
Yani toplamda 135,5TL/540km =25KR/km
Litre hesabında 8.5lt oluyor.
33.5/8,5=395km yapıyor bir depo menzilim.
**42lik depo var, 33,5-34lt Gaz alıyor tam bittiğinde pompaya göre değişiyor.
Ş.içinde de , ş.dışında da pek değişmiyor (Ş.Dışında yavaş gidemiyorum, hız limitlerinin üst çizgisiden giderim hep.)
380-400km gidiyorum bir depo ile.
Köprü trafiği malum, bazı yerler dur kalk, bazı yerler 30-40 gerisi 60-80
Otobana çıktığımda da 110-140 arası gidiyorum genelde 120-130. Zaten ortalama hızım da yüksek 45km, ş.içi değil, karışık tüketim sayılabilir.
Konu celenlee tarafından (03/02/2014 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir.
Bende hemen hemen o yakıtları yakıyorum. Karma tüketimle beraber. Okulum florya da kendim gazi osman paşa dayım. Zaman zaman E-5 te sabit giderek zaman zaman trafiğe girerek 25 krş civarı yakıyorum. Tabi bu bazen lanet trafiğe denk geldiğim de 28 leri buluyor. Ee malüm lpg 3100 lira falan oldu bir de.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Lpg de az yakıyor ama lpg nin litresine de çok zam geldi kimse sesini çıkartmıyor artık zam olaylarına alıştı millet
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
55tl/231km son bir haftalik değerim,guzergahta 6-7 adet kasis var, 2012 1.4multiair 105hp
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar LPG'de hangi marka ile daha fazla yol yapıyosunuz yada hangi markadan memnunsunuz Opet Shell PO v.b
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri