arkadaşlar çeyrek depo benzin ile yaklaşık 160 km yol yaptım , bunun 30 km'si uzun yol. iyi bir değer midir ?
son sayfalara baktım ancak hiç STARJET tuketım değerlerıne rastlamadım...bende 1 ay ıcınde taktırcam landı renzo ne yqakarız merak edıyorum...
arkadaşlar çeyrek depo benzin ile yaklaşık 160 km yol yaptım , bunun 30 km'si uzun yol. iyi bir değer midir ?
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
Merhabalar herkese; bende 19 mayısta zavoli taktırdım tüketimler aşağıda...
son lpg tüketimlerim; 612 km tamamı şehirdışı 96 tl lik gaz ile, sonra şehiriçi şehirdışı karışık 340 km 54 tl lik gaz ile, şuan 3. depodayım. bu arada yaklaşık 15 krş ile 18 krş arasında yakıyor. gözüm ibrede değil artıklpg nin lt 2.41 den yaklaşık 100 km de 7.8 8.2 lt lpg tüketiyor. Ayrıca bu tüketimlerde yol bilgisayarı benzine göre algıladığı için 5.2 ile 5.8 arasında değişen ortalama tüketim gösteriyor...
Bilgi olması amacıyla saygılar arkadaşlar...
g
ü
n
c
e
l
30 tl ye 150 km karışık yol yapabiliyorum lpg :2.44 tl diğer arkadaşlara göre fazla sanırım onlar nasıl 150 kr yakıyolar şaşıyorum walla
şehir dışı 14 krş şehir içi 17 kuruş civarı argesifleşmeden![]()
BRC kit ilk depoda 30 lt (2.25 Total Gaz)gaz ile 320 km yaptım 2 lt benzin ekliyorum 0,24 Kr/km
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
arkadaşlar 2011 punto evo duologic, start and stop lu aracıma lpg taktırmak istiyorum. en uygun fiat bayisi 1500 tl fiyat verdifiyatı uygunmudur? .senede ortalam 10.000 km yapacağımı düşünüyorum.sizce taktırmalımıyım? lpg ne kadar tasaruf sağlar? acil yardımcı olursanı sevinirim.
slm arkadaşlar bende aracıma 17.04.2011 de atiker marka tüp taktırdım depo 66 tl ye doluyor bi depoyla 400 km gittim denemek içinde gaz bitene kadar devam ettim ortalamam da 6.6 ama şuanki ortalamam 6 olarak gözüküyor yol bilgisayarında ş.içi ortalama 90 km hızla gidiyorum biliyorsunuz gazı dokununca içiyor resmen
S.a arkadaşlar aranıza yenı katıldım aracı yenı aldım . 1.4 granede 2009 model lpgli markasası zavoli . eski sahibi şehir içi 20 krşu görmez dedi turk petrollerınden 92 lralık gaz aldım 250 km oldu kırmızı ışık yandı çok anormal bı durum 320 kurusu gecıcek boyle gıderse cok dur kalk yapdım 4000 d/d kullanım sızce neden olabılır gaz ayarımı gaz aldıgım yermı acil yardım ??
Dostum bende arabamı alalı 3 hafta falan oldu. Sürekli 30 liralık alıyorum değişik istasyonlardan ve km yi sıfırlıyorum. Ortalama 100-120 km arası yapıyorum. Fakat en son opetten aldım lpg yi ve şu an 130 km de kırmızı ışık henüz yanmadı ama yanmak üzeredir diye düşünüyorum. Yani şu an 23 kuruştayım. Atiker lpg kitim.
Bu arada aramıza hoşgeldin dostum..
hoş buldum saol dosdum
bu neden boyLe oldu bende cıkamadım bu işin içinden.gaz aldıgım yer hakkında calısanlarından bıle duydum dandık dıye sıkayete gelenlerı ama gaz ayarımı cok bırde anlamadım.kemdım de ankara gazi unı motor mezunuyum 6. arabam hatta yıne celıskıdeyım yarın servıse gosdercem
Kırmızı ışığın yanması problem değil
Önemli olan kırmızı ışıktan sonra ne kadar gideceği.
Benimki180-200KM'de ışık yakıyor, 200KM daha gidiyor![]()
Merhaba ben sanırım Ocak ayında aracıma lpg taktıracam eğer aracımı değiştirmezsem. Acaba sizin tavsi edeceğiniz bir marka var mı? Benim daha önce sorduklarım landirenzo diyordu ama sanırım onun fiyatı 2500 tl civarı.
Marka önerisi konusunda çok soru var.......... Daha öncede demiştim lpg konusunda markadan önce önemli olan takacak usta ve gaz ayarlarıdır ha arabanın kendinde problem vardır o ayrı konu.......... Marka olarak benim bildiğim iyilerden biri prinstir, ikinci brc landirenzo tartarini gelir, sonrası zavoli, stefanel, atiker diye gider.......
Son doldurduktan sonraki değerim .
540km ortalaması 8.5lt LPG Ortalama hız 45kmh (Genelde TEM ve Köprü Yolu)
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri