Sayfa 10/15 İlkİlk ... 67891011121314 ... SonSon
290 sonuçtan 181 ile 200 arası

Konu: T-Jet Motor için LPG Sistemleri Genel Başlığı

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankaradasın sanırım.T-jet ile şehir içinde 10 lt lpg tüketirsin buda 25krş eder.Şahsen benimki öyle
    Taktırmak istersen BRC turbo kit öneririm.Mocan gazda taktırdım adamların montajı falan gayet iyi
    Ayberk footo ?
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Fotoğraf çekmedim zeynel abi zaten adamların montajı ortada sıkıntı yok motorun fotosunu çeksem lpg nerde dersiniz hiç bişey gözükmüyor
    Mocangazı tavsiye ederim

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

eren er
    faktis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 8

Ankaradasın sanırım.T-jet ile şehir içinde 10 lt lpg tüketirsin buda 25krş eder.Şahsen benimki öyle
    Taktırmak istersen BRC turbo kit öneririm.Mocan gazda taktırdım adamların montajı falan gayet iyi
    Ankara'dayım eski bir t-jet sahibi olarak sordum. Yeniden alma gündeme gelirse diye ön araştırma yapıyorum. Senin arabanın fotoğrafları yok mu? Plakan nedir?

Murat Tunç
    mutunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 89

Mocanda taktıran bir T-Jet sahibi olarak ben de tavsiye ediyorum. Montaj sırasında fotoya gerek yok Ayberk'in de söylediği gibi. Kaputu açınca tek dikkat çeken motor kapağının arkasından görünen regülatör. Onun dışında her şey yerli yerinde ve göze batmıyor. Tek sıkıntı BRC enjektörlerinin sesi. Onu da Mocan üstüne cam yünü gibi bir yalıtım malzemesi ile minimuma indiriyor.

Ayberk GÖKSAN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı faktis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara'dayım eski bir t-jet sahibi olarak sordum. Yeniden alma gündeme gelirse diye ön araştırma yapıyorum. Senin arabanın fotoğrafları yok mu? Plakan nedir?
    Yeniden t-jet alıp gönül rahatlığıyla lpg taktırabilirsin
    İlk ölçümlere göre karışık kullanım 24-25 krş

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

Ayberk GÖKSAN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Evet 1000 km yi geçtik,yakıt artık tam oturdu 0.22 krş yakıyorum

muzaffer tunç
    placebomnt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1

Arkadaşlar herkese merhabalar ben 2010 model tjet bravo aracıma lpg taktırmak istiyorum ancak izmir de yaşıyorum ve burada 9 aydır yaşıyorum dolayısıyla nerde lpg taktırabileceğimi bilmiyorum, iyi bi yerde yaptırmak istiyorum aracımın garantisi devam ediyor. Ankara da mocan ve istanbul da deha otomotiv deniyor ama izmir için forumlarda da birşey bulamadım bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var .bi de brc ve landi renzo uyum sağlıyor galiba tjetlere hangi marka kit önerirsiniz tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim çok teşekür ederim şimdiden

muzaffer tunç
    placebomnt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1

Arkadaşlar herkese merhabalar ben 2010 model tjet bravo aracıma lpg taktırmak istiyorum ancak izmir de yaşıyorum ve burada 9 aydır yaşıyorum dolayısıyla nerde lpg taktırabileceğimi bilmiyorum, iyi bi yerde yaptırmak istiyorum aracımın garantisi devam ediyor. Ankara da mocan ve istanbul da deha otomotiv deniyor ama izmir için forumlarda da birşey bulamadım bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var .bi de brc ve landi renzo uyum sağlıyor galiba tjetlere hangi marka kit önerirsiniz tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim çok teşekür ederim şimdiden

Ayberk GÖKSAN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı placebomnt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BRC turbo kit öneririm regülatörü 1500 mbar lık olan model

Mehmet Erduru
    RedLine effect1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 396

Evet bende sonunda lpg sistemimi taktırdım zavoli süper kit taktırdım, araştırmalarım sonucu istanbulda en iyi prins ve zavoli yetkili servisi olan ömer usta otogazda 1 günde özenle montaj yapıldı. O kadar memnunum ki bu kadar güzel olacağını bilseydim daha önce taktırırdım t-jet+lpg çok tatlı oldu hem performans hem ekonomi harika oluyormuş taktırdıktan sonra uzun yola gittim geldim en ufak bir sorun yok, performansta neredeyse hiç fark yok hele hele benzin/lpg geçişlerinde hiçbirşey hissetmiyorum. Giderken yakıtı ölçme fırsatım olmadı ama dönüşte lpg bitti benzine geçtim ve istanbula 400 km kala opetten depoyu fulledim, depom simit tank 43 lt'lik, 32.5 lt lpg aldı. Arabada 3 kişi ve bagaj ağzına kadar yüklü halde istanbula geldim lpg fullediğimde km 64539 idi ve şu anda 64964 km'de ve inanırmısınız hala lpg bitmedi yani 32.5 lt lpg ile tam 425 km yol yaptım halende bitmedi üstelik sistem daha yeni olmasına rağmen. Ben çok memnunum keşke diyorum daha önce taktırsaydım Ayberk seninde tüketimin çok iyi bu arada...

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

Alıntı effect1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bende sonunda lpg sistemimi taktırdım zavoli süper kit taktırdım, araştırmalarım sonucu istanbulda en iyi prins ve zavoli yetkili servisi olan ömer usta otogazda 1 günde özenle montaj yapıldı. O kadar memnunum ki bu kadar güzel olacağını bilseydim daha önce taktırırdım t-jet+lpg çok tatlı oldu hem performans hem ekonomi harika oluyormuş taktırdıktan sonra uzun yola gittim geldim en ufak bir sorun yok, performansta neredeyse hiç fark yok hele hele benzin/lpg geçişlerinde hiçbirşey hissetmiyorum. Giderken yakıtı ölçme fırsatım olmadı ama dönüşte lpg bitti benzine geçtim ve istanbula 400 km kala opetten depoyu fulledim, depom simit tank 43 lt'lik, 32.5 lt lpg aldı. Arabada 3 kişi ve bagaj ağzına kadar yüklü halde istanbula geldim lpg fullediğimde km 64539 idi ve şu anda 64964 km'de ve inanırmısınız hala lpg bitmedi yani 32.5 lt lpg ile tam 425 km yol yaptım halende bitmedi üstelik sistem daha yeni olmasına rağmen. Ben çok memnunum keşke diyorum daha önce taktırsaydım Ayberk seninde tüketimin çok iyi bu arada...
    mehmet bu işin maliyeti ne oldu acaba? Ben kışın d.bakırda sorduğumda ruhsata işletmesiyle 2400 tl gibi tutuyordu vazgeçmiştim.Ama artık gaza basmaya korkar oldum.Ya arabayı satıcam ya ucuz yollu lpg bulursam takıcam

Mehmet Erduru
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Rock Siyah

[QUOTE=emrahisilti;676164]mehmet bu işin maliyeti ne oldu acaba? Ben kışın d.bakırda sorduğumda ruhsata işletmesiyle 2400 tl gibi tutuyordu vazgeçmiştim.Ama artık gaza basmaya korkar oldum.Ya arabayı satıcam ya ucuz yollu lpg bulursam takıcam [/QUO

Emrah zavoli süper kit normal fiyatı 1700 tl ama ben biraz indirimle 1600 tl 12 taksitle taktırdım, peşinde 1500 olur herhalde 200 lirada işletmesi olsa toplam maliyeti 1800 tl eder bence gayet normal. 2400 gibi rakamlar yüksek bence gönül rahatlığı ile taktırabilirsin, ben ilk kez lpg li araç kullanıyorum düşün yani Zavoli süper kit hem uygun fiyatlı hemde kaliteli.

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

[QUOTE=effect1903;676205]
    Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmet bu işin maliyeti ne oldu acaba? Ben kışın d.bakırda sorduğumda ruhsata işletmesiyle 2400 tl gibi tutuyordu vazgeçmiştim.Ama artık gaza basmaya korkar oldum.Ya arabayı satıcam ya ucuz yollu lpg bulursam takıcam [/QUO

Emrah zavoli süper kit normal fiyatı 1700 tl ama ben biraz indirimle 1600 tl 12 taksitle taktırdım, peşinde 1500 olur herhalde 200 lirada işletmesi olsa toplam maliyeti 1800 tl eder bence gayet normal. 2400 gibi rakamlar yüksek bence gönül rahatlığı ile taktırabilirsin, ben ilk kez lpg li araç kullanıyorum düşün yani Zavoli süper kit hem uygun fiyatlı hemde kaliteli.
    b u bahsettiğin lpg de turbo kit varmı ? Arada bu kadar uçuk fiyat farkı olması beni çok şaşırttı.O zaman en ucuz atiker bile işletmesiyle falan 1800-1900 tl civarına geliyordu.Bu arada sorduğum lpg kiti landirezzoydu.Sanırım fiat bu markayla anlaşmış.

Mehmet Erduru
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Rock Siyah

[QUOTE=emrahisilti;676212]

b u bahsettiğin lpg de turbo kit varmı ? Arada bu kadar uçuk fiyat farkı olması beni çok şaşırttı.O zaman en ucuz atiker bile işletmesiyle falan 1800-1900 tl civarına geliyordu.Bu arada sorduğum lpg kiti landirezzoydu.Sanırım fiat bu markayla anlaşmış.
    tabiki turbo kit, yani zavoli süper kit turbo araçlar için. Brc turbo kit adını kullanıyor zavolide süper kit demiş. Turbolu araçlar için normal kitten farkı regülatör ve map sensörü birde birkaç ufak ayrıntı. Yani normal lpg kiti ile turbo kit yani süper kit arasında 200 tl fark var. evet landirenzo şu an 2200 tl olması lazım bence çok pahalı, aynı kalitedeki sisteme neden o kadar fazla para veresin ki? İstanbuldaysan gelip benim aracımı görebilirsin istersen

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

[QUOTE=effect1903;676226]
    Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tabiki turbo kit, yani zavoli süper kit turbo araçlar için. Brc turbo kit adını kullanıyor zavolide süper kit demiş. Turbolu araçlar için normal kitten farkı regülatör ve map sensörü birde birkaç ufak ayrıntı. Yani normal lpg kiti ile turbo kit yani süper kit arasında 200 tl fark var. evet landirenzo şu an 2200 tl olması lazım bence çok pahalı, aynı kalitedeki sisteme neden o kadar fazla para veresin ki? İstanbuldaysan gelip benim aracımı görebilirsin istersen
    turbo kitli ise süper...Hayırlı uğurlu olsun bol gezmeler Landi nin avantajı lpg ile ilgili sorunun oldumu fiat servisleri bakıyormuş,farklı kit olunca her arızayı lpg ye paslayacaklarını düşünüyorum.Umarım yanılırım.İşlerim okadar karışıkki arabayı satsammı satmasammı derdindeyim.. Bu arada forumda potansiyel müşteri varsa niyetimde varken satabilirim )

Murat Tunç
    mutunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 89

[QUOTE=emrahisilti;676236]
    turbo kitli ise süper...Hayırlı uğurlu olsun bol gezmeler Landi nin avantajı lpg ile ilgili sorunun oldumu fiat servisleri bakıyormuş,farklı kit olunca her arızayı lpg ye paslayacaklarını düşünüyorum.Umarım yanılırım.İşlerim okadar karışıkki arabayı satsammı satmasammı derdindeyim.. Bu arada forumda potansiyel müşteri varsa niyetimde varken satabilirim )
    Ben de BRC turbo kit kullanıyorum. Bence düşünmeden taktırmalısın. Ben eğer İstanbul'da olsam Kocaeli'ye gidip Faruk Sevgili'ye taktırırdım, ancak Konya'da olduğum için Ankara Mocan Otogaz'a taktırdım ki, bildiğim kadarıyla ikisi de Türkiye genelinde dereceye sahip bayiler.
    Farklı kitleri bilmiyorum, ancak ben taktırdığım zaman 1500 TL nakite taktırmıştım. Şu anda da yakın fiyatlara sahip.
    Arabanı satacağına bence t-jet i LPG ile kullan. Ben ileride değiştirirsem ne alacağım diye düşünüyorum, bir şey bulamıyorum
    Param olursa ve temizi kalırsa sanırım Type-R paklar bizi

Ayberk GÖKSAN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Aslında turbo kit diye bişey yok markaların satış stratejisi
    Sadece regülatörleri farklı standartta 1200 mbar falan oluyo turbo araçlar için 1500 kullanılıyor.Boruları 8mm kalınlığında oluyor tek fark o
    Hayırlı olsun mehmet abi iyi gazlamalar

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Erduru
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Rock Siyah

Aslında turbo kit diye bişey yok markaların satış stratejisi
    Sadece regülatörleri farklı standartta 1200 mbar falan oluyo turbo araçlar için 1500 kullanılıyor.Boruları 8mm kalınlığında oluyor tek fark o
    Hayırlı olsun mehmet abi iyi gazlamalar
    Teşekkürler Ayberk t-jet+lpg gerçekten çok tatlı oldu, uzun yolada gittim geldim hiçbir sorun yok herşey harika dediğin gibi turbo kit veya süper kit satış politikası, normal kitten farkı regülatör ve birkaç ayrıntı o kadar.

Ayberk GÖKSAN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Teşekkürler Ayberk t-jet+lpg gerçekten çok tatlı oldu, uzun yolada gittim geldim hiçbir sorun yok herşey harika dediğin gibi turbo kit veya süper kit satış politikası, normal kitten farkı regülatör ve birkaç ayrıntı o kadar.
    lpg çok iyi 200km uzun yol 200 km şehir içi gittim 80 tl gaz yaktım

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

lpg çok iyi 200km uzun yol 200 km şehir içi gittim 80 tl gaz yaktım
    demeyin şöyle şeyler ben 200 km şehir içi 200 kmuzun yol gitsem 1 depo benzin yakarım )

Sayfa 10/15 İlkİlk ... 67891011121314 ... SonSon