Fotoğraf çekmedim zeynel abi zaten adamların montajı ortada sıkıntı yok motorun fotosunu çeksem lpg nerde dersiniz hiç bişey gözükmüyor
Mocangazı tavsiye ederim
Fotoğraf çekmedim zeynel abi zaten adamların montajı ortada sıkıntı yok motorun fotosunu çeksem lpg nerde dersiniz hiç bişey gözükmüyor
Mocangazı tavsiye ederim
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Mocanda taktıran bir T-Jet sahibi olarak ben de tavsiye ediyorum. Montaj sırasında fotoya gerek yok Ayberk'in de söylediği gibi. Kaputu açınca tek dikkat çeken motor kapağının arkasından görünen regülatör. Onun dışında her şey yerli yerinde ve göze batmıyor. Tek sıkıntı BRC enjektörlerinin sesi. Onu da Mocan üstüne cam yünü gibi bir yalıtım malzemesi ile minimuma indiriyor.
Evet 1000 km yi geçtik,yakıt artık tam oturdu 0.22 krş yakıyorum
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Arkadaşlar herkese merhabalar ben 2010 model tjet bravo aracıma lpg taktırmak istiyorum ancak izmir de yaşıyorum ve burada 9 aydır yaşıyorum dolayısıyla nerde lpg taktırabileceğimi bilmiyorum, iyi bi yerde yaptırmak istiyorum aracımın garantisi devam ediyor. Ankara da mocan ve istanbul da deha otomotiv deniyor ama izmir için forumlarda da birşey bulamadım bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var .bi de brc ve landi renzo uyum sağlıyor galiba tjetlere hangi marka kit önerirsiniz tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim çok teşekür ederim şimdiden
Arkadaşlar herkese merhabalar ben 2010 model tjet bravo aracıma lpg taktırmak istiyorum ancak izmir de yaşıyorum ve burada 9 aydır yaşıyorum dolayısıyla nerde lpg taktırabileceğimi bilmiyorum, iyi bi yerde yaptırmak istiyorum aracımın garantisi devam ediyor. Ankara da mocan ve istanbul da deha otomotiv deniyor ama izmir için forumlarda da birşey bulamadım bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var .bi de brc ve landi renzo uyum sağlıyor galiba tjetlere hangi marka kit önerirsiniz tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim çok teşekür ederim şimdiden
Evet bende sonunda lpg sistemimi taktırdımzavoli süper kit taktırdım, araştırmalarım sonucu istanbulda en iyi prins ve zavoli yetkili servisi olan ömer usta otogazda 1 günde özenle montaj yapıldı. O kadar memnunum ki bu kadar güzel olacağını bilseydim daha önce taktırırdım t-jet+lpg çok tatlı oldu hem performans hem ekonomi harika oluyormuş
taktırdıktan sonra uzun yola gittim geldim en ufak bir sorun yok, performansta neredeyse hiç fark yok hele hele benzin/lpg geçişlerinde hiçbirşey hissetmiyorum. Giderken yakıtı ölçme fırsatım olmadı ama dönüşte lpg bitti benzine geçtim ve istanbula 400 km kala opetten depoyu fulledim, depom simit tank 43 lt'lik, 32.5 lt lpg aldı. Arabada 3 kişi ve bagaj ağzına kadar yüklü halde istanbula geldim lpg fullediğimde km 64539 idi ve şu anda 64964 km'de ve inanırmısınız hala lpg bitmedi
yani 32.5 lt lpg ile tam 425 km yol yaptım halende bitmedi üstelik sistem daha yeni olmasına rağmen. Ben çok memnunum keşke diyorum daha önce taktırsaydım
Ayberk seninde tüketimin çok iyi bu arada...
[QUOTE=emrahisilti;676164]mehmet bu işin maliyeti ne oldu acaba? Ben kışın d.bakırda sorduğumda ruhsata işletmesiyle 2400 tl gibi tutuyordu vazgeçmiştim.Ama artık gaza basmaya korkar oldum.Ya arabayı satıcam ya ucuz yollu lpg bulursam takıcam[/QUO
Emrah zavoli süper kit normal fiyatı 1700 tl ama ben biraz indirimle 1600 tl 12 taksitle taktırdım, peşinde 1500 olur herhalde200 lirada işletmesi olsa toplam maliyeti 1800 tl eder bence gayet normal. 2400 gibi rakamlar yüksek bence gönül rahatlığı ile taktırabilirsin, ben ilk kez lpg li araç kullanıyorum düşün yani
Zavoli süper kit hem uygun fiyatlı hemde kaliteli.
[QUOTE=effect1903;676205]b u bahsettiğin lpg de turbo kit varmı ? Arada bu kadar uçuk fiyat farkı olması beni çok şaşırttı.O zaman en ucuz atiker bile işletmesiyle falan 1800-1900 tl civarına geliyordu.Bu arada sorduğum lpg kiti landirezzoydu.Sanırım fiat bu markayla anlaşmış.
[QUOTE=emrahisilti;676212]tabiki turbo kit, yani zavoli süper kit turbo araçlar için. Brc turbo kit adını kullanıyor zavolide süper kit demiş. Turbolu araçlar için normal kitten farkı regülatör ve map sensörü birde birkaç ufak ayrıntı. Yani normal lpg kiti ile turbo kit yani süper kit arasında 200 tl fark var. evet landirenzo şu an 2200 tl olması lazım bence çok pahalı, aynı kalitedeki sisteme neden o kadar fazla para veresin ki? İstanbuldaysan gelip benim aracımı görebilirsin istersen
![]()
[QUOTE=effect1903;676226]turbo kitli ise süper...Hayırlı uğurlu olsun bol gezmelerLandi nin avantajı lpg ile ilgili sorunun oldumu fiat servisleri bakıyormuş,farklı kit olunca her arızayı lpg ye paslayacaklarını düşünüyorum.Umarım yanılırım.İşlerim okadar karışıkki arabayı satsammı satmasammı derdindeyim.. Bu arada forumda potansiyel müşteri varsa niyetimde varken satabilirim
)
[QUOTE=emrahisilti;676236]Ben de BRC turbo kit kullanıyorum. Bence düşünmeden taktırmalısın. Ben eğer İstanbul'da olsam Kocaeli'ye gidip Faruk Sevgili'ye taktırırdım, ancak Konya'da olduğum için Ankara Mocan Otogaz'a taktırdım ki, bildiğim kadarıyla ikisi de Türkiye genelinde dereceye sahip bayiler.
Farklı kitleri bilmiyorum, ancak ben taktırdığım zaman 1500 TL nakite taktırmıştım. Şu anda da yakın fiyatlara sahip.
Arabanı satacağına bence t-jet i LPG ile kullan. Ben ileride değiştirirsem ne alacağım diye düşünüyorum, bir şey bulamıyorum![]()
Param olursa ve temizi kalırsa sanırım Type-R paklar bizi![]()
Aslında turbo kit diye bişey yok markaların satış stratejisi
Sadece regülatörleri farklı standartta 1200 mbar falan oluyo turbo araçlar için 1500 kullanılıyor.Boruları 8mm kalınlığında oluyor tek fark o
Hayırlı olsun mehmet abi iyi gazlamalar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri