A rkadaşlar T-jet Bravoma 700 km önce lpg taktırdım LPG markası BRC T-jet için kit ve takma işlemi 1750 lira Sızdırmazlık raporu 25 muayene 124 lira eğer muaeneyi ruhsata alırsanız tek nüsha ruhsat değiştirirsiniz bu da 45 lira (65 lira tasarruf) yeni yılda fiyatlar değişecektir.

Bu kadar masraftan sonra değdimi derseniz. Bence değmedi. Aracım 80-90-100 km aralıgında herhangi bir turbosu olmayan araca geçilir. performansı iyi ancak gazla kullanınca oluyor 120 bg size 90 bg lpg ancak ekonomi için bir de yüksek hızlarda işe yarıyor ancak motor devrini 4000 devirden yukarı çıkaramadığım için bu sorunlar çıkıyor yakıt tasarrufu ise dedikleri gibi %45 cıvarında. Bununyerine 120 bg bir araç alsaydım diesel olarak daha iyi olacaktı ancak tüm kredilerimi harcadım malum maddi sıkıntı yüzünden alamadım lpg taktırmaya yöneldik.
3. depoyu dolduracağım 35 lt lpg alıyor simit depo bu da size 350-400 km gidiyor. (uzun yolda) 3.depodan sonra servise gidip tekrar bir ayar yaptıracağım bu arada unutmadan brc nin yeni üretilmiş son sistem T-jetler için olan modelini taktırdım. motor ikaz ışığım 1 kere haricinde yanmadı 700 km dir sorunsuz kullanıyorum -3 derecede denedi +15 derecede denedim herhangi bir sorun yok canavar gibi çalışıyor ama performansı yerlerde onu da söyleyim.
FİAT DEHA OTOMOTİV çok ilgileniyor saolsunlar her şekilde yardımcı oluyorlar yanlız ödemeyi peşin aldılar taksite pek yanaşmıyorlar world ve bonusunuz yoksa