predator hocam Ankarada olmamam önemli değil o halledilir , ama orjinal değil diye olmaz diyorsan birşey diyemem . satacak oolan arkadaş arabasını 15 jant yada 17 jantlada satsa aynı fiyata gider. benim düşüncem 15 cantı o alır satacağı arabasına takar sende 17 cantı alır 16 bana satarsın diye düşünmüştüm. işin gerçeği orjinal cantları hiç sportif değil aslında benim cantlarım kötü cant değil 2 ay önce aldım, yinede sen bilirsin sadece benmki de başka bir teklif ..
hocam orginal olmaması ilk nedenlerden biri çünkü jant takası yapacagım kişi arabasını bayii'ye verecek ve orginal jantla sayıyolar arabayı. bayii 500'e sayıyor, takas yapacagım kişi benim okuldan hocam oldugu için bana uygun bir fiyata kesti anlayacagın .
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri