9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Grande Punto jant 16 mı 17 mi olmalı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Osman Zeki Küçük
    ozk991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13/07/2018
    Mesajlar
    4
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    07N8388
    Edilen teşekkür: 0

    Standart Cevap: Grande Punto jant 16 mı 17 mi olmalı?

    Teşekkür ederim. Yay zaten ileri aşamada olabilecek bişey benim için. Sizin bu konuda tecrübeniz var galiba. 185 60 R15'ten 195 55 R16'ya geçiş yapmak konforu çok etkiler mi? Fikriniz var mı?

  2. #2
    Hür General
    feyzullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06/09/2014
    Mesajlar
    2.791
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 661

    Standart Cevap: Grande Punto jant 16 mı 17 mi olmalı?

    Alıntı ozk991 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim. Yay zaten ileri aşamada olabilecek bişey benim için. Sizin bu konuda tecrübeniz var galiba. 185 60 R15'ten 195 55 R16'ya geçiş yapmak konforu çok etkiler mi? Fikriniz var mı?
    Konfor açısından en ideali 185/65 r15
    Ekonomi açısından en ideal 175/65 r15
    Görselliğin daha iyi olması ve konfordan yüksek derecede kayıp yaşamamak için 195/55 r16 olabilir.
    Ancak 17 jantta ne konfor ne ekonomi hepsi yerlerde. Ama olsun benim aracım biblo gibi olsun bunlar önemli değil diyenlerin elbette tercihlerine saygı duyulmalı. Bu arada jant alırken kesinlikle linea jantı almayın. Punto ve linea jantlarının bijon aralıkları farklı ona dikkat edin.

Benzer Konular

  1. Jant tercihim nasıl olmalı ?
    SchweppeS tarafından Lastik ve Jant forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 13/02/2013, 03:34
  2. ideal lastik jant kac olmalı puntoya??
    cankara616 tarafından Lastik ve Jant forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 11/09/2011, 12:12
  3. alınık grande punto orjinal jant.. (tek jant)
    tedirgin_08 tarafından Alınık Parça forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 03/05/2011, 14:57
  4. Grande punto alıcam nasıl olmalı?
    hunter_chakal tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 20
    Son Mesaj: 24/09/2007, 00:31

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com