Merhabalar Koray Bey, müsaadenizle ben de size ülkemizde üretilen lastiklerden önereceğim. Petlas'in ekonomi için PT525 (ebatları sınırlıdır) ve performans araçlarında dahi kullanılan PT741 modellerine bakmanızı tavsiye ederim. J kasa astra kullanıcıları 17 jant sebebiyle yüksek fiyatlı lastiklerden kaçınmak istediklerinde çekinerek PT741 aldılar, daha memnun olmayan görmedim. 140bg araçta işe yarıyorsa genel anlamda iyidir diye düşünüyorum. Ayrıca Lassa'nın greenways lastiklerini tavsiye ederim, çok memnun kalmıştım. Ciddi tasarruf lastiği yakıt tüketimi konusunda. Impetus revo2+ tasarrufun yanında inanılmaz bir sessizlik sundu, yabancı bir marka olsa sektör standardı durumuna geçerdi (abartmıyorum, bir araştırın derim). Yeni driveways'lerini denemedim, kullanan arkadaşım var ama henüz 10.000km bile yapmadı, çok memnun ama yorum biraz süre istiyor.
Müsaadenizle iki görüşüm olacak; lastiği alıp ilk sene içerisinde lastik çok iyi diyen yorumlara kanmayın. Lastiğinizi 3-5 yıl kullanacaksınız, uzun süreli bilgi önemli.Örnek olarak; ülke olarak en sevdiğimiz (!) marka olan continental 2. senede bülbül olup ötüyor, 3. sene lastik kaymasından kızaklamaya her türlü doğa sporunu ayağıma ücretsiz getiriyor, ama lastik sıfırken etiketi etiket değil maaşallah yazısı sanki

Buradan yola çıkarsak Volkan hocam nokian önermiş ama lastiği aldıktan bir süre sonra satmıştı, 2 ve 3. senelerde ne oldu lastiğe bilmiyoruz. Aynı şekilde size greenways önerdim ama ben iki sezon kullandım, daha uzun kullananlarla konuştuğum için gönül rahatlığıyla öneriyorum.
İkinci husus ise lastik etiketleri. Arkadaşlar şu etiketi dikkate almayı bırakın lütfen

güney doğu asya üreticilerine karşı kendi üretimlerini ön plana çıkarmak için ortaya atılan bir kavram, 5 sene bile geçmeden asya üreticileri uyum sağladığı için (avrupayı hedef pazar yapmışlar anında uyum sağladılar) anlamını yitiren ve çok ama çok eksik ve yanıltıcı bir etiketlemedir. Japon lastikleri neden düşük puan alıyor bu etiketlerde, sizce dandik oldukları için mi

Avrupa da bile ulusal enstitüleri 10'dan fazla kriterle lastikleri ayrıca derecelendiriyor. Eksiğine bir örnek; desibel. Aracın dışarıdaki sesinden banane!! önemli olan çıkan sesin dalgaboyu, yanı aracın içine hangi ses sızıyor. Yanıltıcı bilgi ise yakıt tütekimi. en yüksek ile en düşük arasında tüm lastik ömrü boyunca 1.000TL'ye kadar (kadar derken

) tasarruf ediliyormuş. Yok ya

lastik ömrü ne kadar, hızı ne kadar? 70-80km'ye kadar lastik sürtünmesine gelene kadar başka kriterler var yakıt tüketimini belirleyen!!
Yeni lastikleriniz hayırlı olsun şimdiden, ne alırsanız alın kazasız belasız kullanın, finlandiya markası nokianı alacaksanız kullananlar beğeniyor lakin üzülerek söylüyorum aşağıdaki haberleri kampanya ile yanında alıyorsunuz..
https://www.kurdistan24.net/tr/news/...d-f2993f7d2f80
https://www.rudaw.net/turkish/world/020920173
Sağlıcakla..
Yer imleri