Lastiğin markası çok önemli üzerinde desibel değeri yazar laz lastiğinden mutlaka fazla ses yapar ama kaliteli lastikler bu sesi en az düzeye indiriyor
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
selam punto grubu benim araç 2007 dizeldynamic 1,3 mjt araç içeri çok fazla ses veriyor ve araçta kış lastiği var birde motor baya bi gürültülü bunlar normalmi yoksa yapmam gereken bişey varmı bu arada puntoyu yeni aldığım için detaylı bilgiye sahip değilim
Lastiğin markası çok önemli üzerinde desibel değeri yazar laz lastiğinden mutlaka fazla ses yapar ama kaliteli lastikler bu sesi en az düzeye indiriyor
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bende 2010 gpunto var..motor sesi 2000 devirden sonra olduğu gibi içerde..hepsi böylemi yoksa benimkindemi arıza var bilmiyorum.
aşırı ses var puntolarda galiba motor sesi böyle bunların ben gösterdim herhangi bi sorun olmadığını söylediler tabi benim araç dizel onuda belirteyim
Motor sesi için yapabileceğiniz iki şey var ilki ilk yağ değişiminde Mobil 1esp 5_30 geçeceksiniz. İkincisi çok sıkıntı yaratıyor ise araç kaputu ile ön döşeme altına ses yalitim folyosu koyduracaksiniz.
Lastige gelince kat lastiği normal lastige göre gürültülüdür. Ama nokian wr4, kar lastigine geçerseniz lastik sesi bariz azalacaktır.
Motor rölantide ve gaza yüklenince çok sesli, bu normal ama bunun dışında gürültü varsa baktırın. Evet izolasyon çok kötü bir araç, galiba emotion serisinde izolasyon var, kış lastikleri de sert olduğu için baya ses yapıyor.
Lastige de bagli.. benim 195 taban kis lastikleri 185 taban yazliklardan bariz sekilde daha sessiz
Sorun lastiklerden kaynaklı aynı benzer sesler bendede var sinir edici bir durum rulmanlar aks herşeye bakıldı sorun yok, tek seçenek lastik. Sizdede özellikle bu ses seyir halindeyken sağ yolcu tarafından mı geliyor.
Ben de bu kış kar lastiğine geçtim. Goodyear ultra grip bilmemne cinsi. Ses azaldı, yazlık lastik debica. Araç genelde gürültülü yorumlarına da katılamayacağım. Daha dün 2 çocukla 1 saat yola gittik kızlar yol boyu uyudu radyo da kapalıydı. Tek ses sonradan aldığım koltuk arkası tepsilerden geliyordu.
GM 5 Plus d cihazımdan gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri