4 mevsimlik lastikle okuduğum ilk kullanıcı değil kullanan yorumu, teşekkür ederim bilgilendirme için. Açık söyliyim bu teknolojiye ciddi şüphe ile yaklaşıyorum. petlas PT 535 serisi çıkardı, almadım. michelinin başlattığı ve diğer pek çok markanın takip ettiği bu lastikler three peak denen karlı buzlu koşullar için gerekli standartları karşılamaktalar. Lakin emisyon skandalı biz son tüketiciler için iyi bir ders olması gerek, kuralların her zaman bir açık kapısı vardır ve aşırı rekabet bazen bu boşluklardan vrdumduymaz girişlere sebebiyet veriyor. Avrupa pazarı çin, kore ve Endonezya lastiklerini baskısı altındadır. nokian gibi bazı yenilikçi firmalar bu baskıyı aşabilmekteler fakat avrupanın 195-215 bandında kullanılan lastiklerinde rekabet ciddi boyutlarda. AB etiketinin düşük pazar paylı üreticilerin işine yaraması sonucu son iki senedir 120TL ye 205 55 16 çin üretimi kumho A etiketli yakıt tüketimiyle ortalığı kasıp kavurdu. Lastiğin çabuk erimesini keşfettiğimizde çoktan onbinlercesini satın almıştık dört mevsimlerin standartları alt sınırından karşıladığını ve biraz pazarlama koktuğunu düşünüyorum, yorumunuz bu konuda gayet faydalı oldu.