Alıntı timozz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sinan 205 55 R16 lastikleri 230tlye aldık pazarlkla Alpin 6 mı Dunlop mu derken çok fazla kışta araba sürmediği için aldı. Fakat 330 tl bana biraz pahalı geldi.
Bende merak ediyordum nasıldır diye 195 65 R15e ise 200tl/ad fiyat verdiler. Şu an petlas kış lastikleri var. Nexen mi ne yaz lastikleri onları kullanmak istemiyorum. Petlasta aşırı pahalandı. Toya ben daha önce kullanmıştım aslında yumuşak bir hamuru vardı benim kullandığımın birigstonedan ER300den sonra çok iyi gelmişti. Lastikleriniz bayat olabilir miydi acaba.
Ayrıca bu lastiği satmak için ciddi bir yatırım yapılmış. Girdiğimiz her dükkanda ekranlar ve satıcılar öneriyordu. Diş yapısı Alpin 6 çok benzediğini hamurun özel olduğu falan baklım göreceğiz bizde
205 taban 195 tabandan ucuzdu 195 55 16 ara bi lastik olduğndan pahalı biraz daha fiyat konusunda netteki siteler ve 5 tane bayi gezdim daha iyi fiyat bulamadım montaj nitrojen sübap değişimi balans ve 9 taksit olunca en iyi fiyat bu daha iyisini göremedim ben ayrıca H tabanda ile V taban arasındada 40-50 tl arasında yerine göre bi fark var ben v taban aldım H taban ucuzdu mesela siz H taban aldıysanız bi farkta ordan çıkabilir siz ne zaman aldınız lastikleri?

daha önce bu lastik takılı araç kullandım ordan biliyodum lastikleri ama kış şartlarında test edemedik henüz karın yağmasını bekliyorum sabırsızlıkla bide toyo 2012 üretimiydi dişleri fena değildi bayat değildidiye düşünüyorum