Michelin kullanıyorum, çokta memnunum tavsiye ederim.
Michelin kullanıyorum, çokta memnunum tavsiye ederim.
lastik üretimi 2013 continal lastikler fabrikasyon orijinal lastikler yani sıfırdan üzerinde geldi
lastik ölçülerim 195/55r/16 bunun yerine 195/65r/16 takamaz mıyım sorun yaratır mı. mesala bazı arkadaşlar 175/65/15 lastik ebatlarını değiştirip 225/50/17 takıyorlar bunlarda sıkıntı olur mu acaba
Bende cok tereddüt ediyordum nr alsam diye. Michelin crossclimate al . Harika lastik. Hele yağmurda suda geçtiğini hic hissettirmiyor. Ses yalıtımı yuksek tek kelimeyle on numara.
ebatlar ne
petlas pt515
forumda bazı arkadaşlar kumho ms 195/55/16 iyi demişler konfor bakımından birazda olsa iyileşir miki.
kumho,hankook gibi markaları yabana atma.iyi serileri var,onlara da bak geçen sene araştırırken 1-2 tanesini gözüme kestirmiştim..Lassa kampanya yapınca ER300 le aynı sırt desenine sahip impetus revo almıştım.lassadan memnunum,servis yol yardımı veriyorlar o da çok işime yarada..park ederken 2 sefer yerde bulunan dubanın civatasına lastiğin yanağını sürttüm,civata nerdeyse içine gömüldü görünmüyordu..ama lastik patlamadı..sağlamlık yönünden çok başarılı,kilometre olarakta 1.5 yılda 30.000 km yaptım,dişleri %70-80 seviyesinde..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri