Cok ilginc bi durum good year sert lastiktir pek begenmem ama bence civi falan girmis hizlanincada oyle olmuştur
dün aydın tarafından izmire dönerken otoyolda ön sağ lastiğim yarıldı. orta şeritteydim tamda önümdeki sollamak için sol şeride çıkmıştım hızım 125 130 civarıydı, birden sağ taraftan sesler geldi ve iğrenç bir koku. sağ ön lasik yarıldı. puntomda hiç hakimiyet kaybı olmadı. o hızda büyük başarı. Hemen gazdan ayağımı çekip dörtlüleri yaktım yavaşlayarak sağa geçtim. Allahtan lastik parçalanıp jant üstüne oturmamış. yoksa şu an aranızda olmazdım![]()
gece kasko çekici hizmetini arayıp lastikçiye gittik çıkma lastik taktırdım şimdilik.
lastikler goodyer gt3 fabrika çıkışı olan. 2011 model aracım ve 35000 km aynı lastikler.
ne önerirsiniz? bu lastiklerin ömrü bitmiş midir? öne yeni alıp arkadakiler kalsın mı? yoksa hepsini mi değiştireyim?
Cok ilginc bi durum good year sert lastiktir pek begenmem ama bence civi falan girmis hizlanincada oyle olmuştur
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Valla bence 4 adet yeni lastik alın. 3 yıl 35bin yeter daha ne olsun. Benim aracım 2012 40 bin yaptım aynı lastiklerle bu aralar artık sıkıntı çıkarmaya başladılar. Önce sağ arkaya çivi girdi. Dün de sağ ön inmiş baya. Herhalde onda da çivi falan bişey var. Birde önler çok aşındı. Arkalar iyi ama ön-arka değişimi de önermiyorlar. Bu sefer araç arkadan kaymaya meğilli olacağından.
Bu arada büyük geçmiş olsun .Ucuz atlatmışsınız.
Konu teacherofenglish tarafından (11/08/2014 Saat 09:54 ) değiştirilmiştir.
Tamda bitmis denemez ama sona dogru gelmis. Bridstone conti kumhon falan alin
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Geçmiş olsun, benimde sağ arka lastik iç tarafı iki tane baloncuk oluşturmuş amasya ya gittim geldim Allaha şükür bir problem çıkarmadı ama arabay her binişte aklıma gelmiyor değil.
teşekkür ederim. aman dikkat edin.
Geçmiş olsun. Kilometreden olmasa bile yıldan dolayı ömrü dolmuş bence. Üstüne o kilometreyi de ekleyince... Bence de 4 tane lastik alın, kafanız rahat olsun.
Geçmiş olsun. Last ikler önde çabul aşınır isrerseniz arkaları öne alın arkalara 2 tane yeni alın öne taktıklarınızı da seneye değiştirirsiniz ya da önlerin yerine yeni alın ama arkalar çabuk bitmeyeceğinden değiştirme zamanları farklılaşır. Ayrıca lastikleri ön arka yapmanın bir sakıncası yok sadece çaprazlamayın ve sıralı kaydırmayın.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri