bence güzel durur
bence güzel durur
Benimde önler 5cm eibach+1.5 cm pressli. 40 yanak vardı 2 hafta dayanabildim. Jant güzel olur ancak 40 yanak tavsiye etmiyorum![]()
ISmileUDie
Valla ben 5 kollu jant dışında jant düşünmem zaten.Bence çok iyi olmuş.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
40 yanak güzel görünür. Ama konfor ve yol sesi çok olur. Türkiye yollarında da patlama,balon yapması çok kolay olur.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
45 te görüntüyü biraz olsun bastırır gibi duruyo açıkçası 40 yanakta karar kıldım ama hayırlısı
Yalnız jant 5 bijon punto'nun jant ölçüsü 4*100'dür![]()
34 BU 8001
Onu biliyorum o yuzden sipariş ile getirticem 17 4x100 ünü nasıl olur bi fikirlerinizi almak istedim![]()
Yakıt artışını dert etmeyeceksen hiç düşünme getirt kardeşim![]()
34 BU 8001
Aracin bu janti takarsan yay yok herekde yaylarsan neredeyse mercedese benzer olacakguzel jant
Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Rock) 2008 75+ bilinmiyor bg///195,55R16///chip Tuning///egr iptali///K&N hava filtresi
dostum ben 205 40 17 var takma arabadan sogursun![]()
bence tak bende de var 205 40 17 gayet kullanışlı sert kullanmanı tavsiye etmem sadece eicbach 5cm ile kullanıyorum herhangibir sorun yaşamadım.
jantların fiyatı nedir? görüntü oldukça güzel 45 lastik al 40 ta konfor sıfıra inecektir.
...Hız Felaket Değil, Kabiliyettir...
üstad bende aynı jantın füme rengine bakmıstım tam alacakken son anda değiştirdim kararımıfakat güzel bi jant kesnlikle al derim.
bende de (215 45 17) kullanıyorum buda bile ankara yollarında dikenüstündeyim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri