Ayna kapaklarını beyaz kaplarsanız kombin olur daha sıcak durur.Folyoyla ayna kapağını kaplayabilirsiniz 15dk sürmez) jantlar açıkçası 15 sevmememe rağmen güzel durmuş hayırlı olsun
C2105 cihazımdan gönderildi
Arkadaşlar bugün 15 inç viper jant taktım aracıma. yorumlarınızı bekliyorum tşk...
Ayna kapaklarını beyaz kaplarsanız kombin olur daha sıcak durur.Folyoyla ayna kapağını kaplayabilirsiniz 15dk sürmez) jantlar açıkçası 15 sevmememe rağmen güzel durmuş hayırlı olsun
C2105 cihazımdan gönderildi
tşk tavsiyen için![]()
Kardeş Allah hayırlı uğurlu kademli etsin iyi günlerde kullan Ama ben hiç beğenmedim biliyorsun zevkler ve renkler tartışılmaz sen beğendiysen sorun yok![]()
Hayırlı uğurlu olsun lakin çok hoşuma gitmedi bu tarz bi jant gerçi önemli olan sizin beğenmeniz gerisi teferruatŞahsım adına ben puntolara daha açık kollu jantları yakıştırıyorum
( Bu arada dinime küfreden müslüman olsa misali benim arabada sac jant ve kapaklar var)
M.K.ATATÜRK
Arkadaşlar olumlu veya olumsuz yinede yorumlarınız için sağolun... Ben severek aldım ve çok hoş görünüyor gözüme)
Jantlar 15 inc oldugundan dolayo kendini gosteremiyor aynin jantin 17 si daha guzel olur
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri