Birde Toyonun en iyi lastiği 200 TL civarında, benim düşündüğüm toyo cf1 180 tl ben 165 tl ye anlaştım. Yani toyonun en üst lastiklerinden biri gibi.

Ama goodyear michelin ve bridgestone da ise fiyatlar 300 tl ye kadar çıkıyor sanırım, 150 tl ye alınan lastikleri o markaların 2.sınıf ürünleri analamına gelmiyor mu?

toyonun en iyi lastiği olacağına 2.sınıf olsun yeterki marka olsun diyip goodyear michelin bridgestone almak mı daha mantıklı, yoksa marka diye 2.sınıf alacağıma 1.sınıf toyo alırım demek mi daha mantıklı ona karar vermek lazım.

Yanlış anlamayın bu 3 markayı kötülemiyorum ancak 300 tl ye bi ürün varken aynı ürünün 150 tl fiyatlı olanıda varsa haliyle o ürünün kalitesinde de bariz fark vardır.

Aracımda şuan 2011 üretimli michelin energy saver lastikler var, lastikler nerdeyse hiç diş kalmamış lastiğin omuzları sıfır tamamen bitmiş ve kılcal çatlaklar var görenler 3 yıllık lastik nasıl bu hale gelmiş diyor.

Her neyse ben toyo düşünüyorum, bi değişiklik olmazsa 1 2 güne toyo alacağım. Sadece ilk mesajda da belirttiğim gibi hangi desenli lastiği almalıyım ona karar veremedim, aslında kararım belli cf2 yi düşünüyorum ama desenlerin artıları eksileri neler onu merak ediyorum.