Merhaba arkadaşlar, bir süredir aracıma lastik bakıyordum. Lastik için 250 300 TL vermek istemiyorum o yüzden daha uygun fiyata işimi görecek lastiklere baktım. Petlas ve toyo düşündüğüm iki markadan biri, ancak petlasmı toyomu diye hangi lastikçiye sorsam tereddütsüz toyo dediler bende toyo almaya karar verdim.

toyoda beğendiğim bir model var cf2 (1.resim) daha az desenli ortada kalın bloklar var ancak lastikçide bu model yok eğer istersem getirtebileceğini söyledi fiyatıda 165 TL.

Birde lastikçide elinde bulununan PNE (2.resim) modeli var fiyatı 175 TL ve hemen takabileceklerdi. Ancak bu lastik daha fazla desenli sanki kar lastiği gibi, açıkcası beğenmedim.

Şimdi benim merak ettiğim bu iki lastik desen olarak çok farklı, bunun kullanıma etkisi nasıl olur hangi lastiği tavsiye dersiniz. CF2 daha az desenli olduğu için daha az mı ses yapar, yada PNE daha fazla desenli olduğu için daha iyi yol tutuşumu sağlar.

Bu 2 lastiğin artıları eksileri nelerdir, kullananların fikirlerini öğrenmek istiyorum.

CF2PNE