eibach taktırınca konfor fark etmiyor diyorsunuz.korkmadan siz virajlarda arabayı zorluyormusunuz![]()
eibach taktırınca konfor fark etmiyor diyorsunuz.korkmadan siz virajlarda arabayı zorluyormusunuz![]()
yanlış bir ifadedir... Benim yay taktırmamın amacı yol tutuştan ziyade,görünüm olamaz mı? İlla makasa mı girmem lazım,ya da virajlara hızlımı gireyim,yay taktırdım diye..
Altınızdaki arabalar bir bmw,mercedes değil,az yaksın,az gitsin arabası. Puntonun zaten orjinal yaylarla yol tutuşu iyi. Bir Focus gibi değil tabii,ama gayet iyi.
Yay olarak ben de Eibach tavsiye ederim,ama konforda mutlaka kayıp olacaktır. Arabanın aerodinamiği orjinal yaylara göre,mühendislik becerileriyle tasarlanmış..
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Siz spor yay takınca konforda eksiklik görmüşseniz o da sizin tecrübenizdir, "yalan, yok öyle birşey olamaz" diyecek değilimBilimsel kesin doğrulardan bahsetmiyorum, ben de sadece kendi tecrübelerime dayanarak konuştum.
Konuyu açan arkadaş virajlarda arabayı zorluyormusun demiş.. "Sakin süreceksem niye takayım" cevabını vereyim o zaman.
Yay takmanızın amacı görünümünün değişmesinden dolayı olabilir tabikide.. Haricen birçok neden olabilir. Orjinal yaylar yamulmuş eğilmiş vs. de olabilir. Orjinal yayların sıfırının fiyatına 900.00 TL civarı bedel ödemektense spor yaya 350-400 tl gibi bi bedel ödemek tercih edilmiş olabilir. Ben de Leylek gibi yüksek arabaya binmem mesela. Yay takmamın 2. nedeni de bu olsun. O zaman benim dediğim yanlış değil eksik bi ibare olduğu ortaya çıkıyor.. Virajlarda da arabayı zorluyoruz dediysek 180 le virajlara girmiyoruz. Spor yay takınca araba devrilmez - kaymaz gibi bir durum da yoktur zaten..
Konu katip onur tarafından (23/01/2014 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri