Alıntı tu_navy82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayin merruse arkadasim dusuncen icin tesekkur ederim. Agirlik merkezi hamurun kimyasal yapisinin falan filan teknik terimlerin hicbir anlami yok bir suru fizik muhendiside issiz atomu da icad etmisler. senin yumusak dedigin lastik 2 . yilindan sonra zaten sifir aldigin 4 mevsim lastik kivamina geliyor. arti bindigim araba 77 bg lik bi arac 90 bg lik punto olsa nolcak 140 bg passat olsa beklentim farkli olurdu.sana sunuda belirteyim insanlarin kislik diye bildigi vakumlu lastik sadece kar yagdiginda kullanilmiyor yagmurlu havalarda da kesinlikle faydasi var. ha kullandigin ticari taksidir ayda 5000 km yol yaparsin ona bisey diyemem yazin basinda ekstradan para verip daha pahali lastik almanin bi anlami yok tercih meselesi. ama sunu soyleyim passatda binsem yine vakumlu lastik saygilar.
Bence gayet anlamli. Kusura bakmayin ama benzin parasi hesabi ile matematik muhendisi oldugunuzu sanabilirsiniz, atomu icat eden fizik muhendislerini begenmeyebilirsiniz ama onlara hepimiz muhtaciz. Lumpenlik bir yere kadar.

Valla siz ne menem kislik lastik kullaniyorsunuz anlamadim ama kislik lastigin amaci sadece vakum ya da kar degildir. Normal lastikler 7 derecenin altinda sertlesir. Kis lastikleri - isilara kadar sertlesmez. En buyuk espirisi budur. Hamurlari daha yumusaktir. Eger sicakta kullanirsaniz erir, sumuk kivaminda asfalttan kazirsiniz lastiginizi. Kaliteli kis lastikleri ikinci yilindan itibaren oyle sertlesme falan yapmaz. Ben 4 sene her kis sok-tak yaparak kullanmak kaydi ile continental ts820 kullandim hic oyle sertlesme falan olmadi. 4ncu senenin sonunda 40 bin km yi doldurduklari icinde yenisini almistim..

140 hp lik passat in icindeki de ayni insan 60 hp lik uno 60s in icindeki de ayni insan.