aracı siz kullanacaksanız çelik jant almanız daha mantıklı olur. bu arada satacagınız jantın resimlerini ve ilanını koyarsanızbelki begenen biri talip olur
arkadaşlar arıcımın üzerinde 16lık çelik jantı satıp 15 lik orjinal saç jantı almak istiyorum, yalnız bir sorum olacak 15 orjinal saç jantmı alayım? yoksa aorjinalle aynı ebatlarda 15 çelik jantmı alayım? hangisi daha sağlıklı olur. araç için.
aracı siz kullanacaksanız çelik jant almanız daha mantıklı olur. bu arada satacagınız jantın resimlerini ve ilanını koyarsanızbelki begenen biri talip olur
ISmileUDie
şu an sahibinden'de lounge jant-lastik takımı var. 750 tl sanırım. düşünen kaçırmasın
biz gp'yi çok sevdik
vallla 2 defa yazdım satılanlar kısmına ama moderator onayından sonra dedi. hala yayınlanmadı nedense
çok hoşuma gitti fiyatı da güzel.
Sıfır punto jantı - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 114252478
biz gp'yi çok sevdik
bende 800,00 TL'ye bunla anlaşmıştım.
Fiat Punto Evo Jant Lastik Sıfırdan Farksız 2.000 km yapmıştır. - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 115573224
aybaşında maaşı bekliyodumvazgeçip gösterdiğinizimi alsam acaba
![]()
ISmileUDie
Peki saç jant ile Çelik jant arasında araçta nasıl fark olur
15'e dönecekseniz çelik janta bence hiç gerek yok.
15 çelik jantlar bence aracı kötü gösteriyor kapaklar daha iyi 15'de.
Tabi bu şahsi görüşüm![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Valla benim bile aklımı çeliyorparam olsa size bırakmaz alırdım. kondisyonunu bilmem ama linkteki dinamik evo jantından daha güzel ve ucuz.
biz gp'yi çok sevdik
bursada ki jantlar benim nihahahaha mesaj attım ama dönüş yapılmadı bende para sıkıntısı cekiyorum(
90'lık Punto'ya 195/55/16 yakışır bence 15'e dönmeyin.
En iyi konfor/performans dengesine sahip lastik ölçülerinden biri 195/55/16'dır.
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri