islak zeminde mukemmel kuru zeminde idare eder.yumusak bi lastik fiyatina gore ideal.
Sent my GT-I9100 using
mükemmel lastiktir
iyi lastiktir
idare eder
hiç bulaşma
Aracıma lastik almayı düşünüyorum.Fiyat olarak Japon Toyo'lar makul seviylerde olduğu için öncelikle bu lastik üzerine yoğunlaştım dün lastikçiden 205/45/17 Toyo drb modeli için 175tl fiyat aldım.yeni bir lastik olduğu için çok fazla internette bilgi buladım bu modelle ilgili.Daha önce bu lastiği kullanan oldu mu ne dersiniz pişman olurmuyum aldıktan sonra ..![]()
islak zeminde mukemmel kuru zeminde idare eder.yumusak bi lastik fiyatina gore ideal.
Sent my GT-I9100 using
ben bayramadan önce aldım memlekete gidip geldim 1500 km kadar denedim. yumuşak bir lastik konforu oldukça yüksellti diyebilirim. asfalt sesinide oldukça azalttı. arabadan lakırtılar geliyordu onlarda gitti demekki lastiktenmiş dedim. eksiklik olarakta şöyle anlatayım önceki lastikleri 45 bin km kadar kullandım kabak olmuştu artık lastikler ama o kabak haliyle bile toyodan iyi bir yoltutuşu vardı. önceden virajlarda olmayan savrulmalar falan başladı . ben 175 65 15 almıştım. sen 205 alacakmışın yol tutuşu muhakkak daha iyidir. fiyat konusuna gelince ; toyo japon malı japonya ile özel ticaret anlaşmalardan dolayı daha az vergi alınıyormuş yoksa fiyat olarak michelin civarlarında olurdu.
205/45/17 ölçülerinde taze hamurlu toyo lastik alabiliyorsan 175 tl ye durma hemen al çünkü kumho-hankook-marshall-petlas gibi markalardan kat kat daha iyi bir lastiktir![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Yok mu toyo kullanan...![]()
Cok arastirdim ve en iyi lastigi aliyim dedim cunku bu lastik beni 2 sene daha goturur bende sonra arabayi degistiririm zaten
Pirelli Pzero Nero aliyorum bu hafta 270 liraya..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
Bora P-zero alma kardeşim.. Sebebini açıklarım istersen. Biz 88-2001 yılları arası 13 yıl Pirelli yetkili bayiliği yaptık İzmir'de. Ailede kimsenin arabasında Pirelli yok öyle söyleyeyim![]()
Toyo iyi lastiktir, yumuşaktır, hemen ısınır ve yolu bırakmaz ancak kısa ömürlüdür. 35-40 bin km arası dayanır.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Kardeşim Pirelli kazık gibi lastiktir hiç esneme yapmaz. Ha P-zero serisi sınıfında en iyi lastik orası ayrı ama bizim araçlar 75 HPBu lastiklerde sert hamurlu olduğundan ısınmak ister. Isınmadığı sürece yolu sittin sene tutmaz kesinlikle Kumho'yu ararsın. Ben Michelin kullanıyorum tanesinin liste fiyatı 420 lira ben 300 liradan aldım lastikçinin iyi bi arkadaşım olması sayesinde. 10 numara lastik tutuşu duruşu mükemmel ama ısındıktan sonra
Yola ilk çıktığında sert fren yaptığında takır takır saydırıyor abs. Ki Pirelli ye göre Michelin daha yumuşaktır. Bu sınıftaki en sessiz lastiktir kesinlikle. Otobanda 260 ile gidersen ısıtırsın lastiğini yola zamk gibi yapışır ama ısıtmak için uğraşman gerekli her seferinde. O yüzden bence hiç o kadar para bayılma. Ben alırken cebimde para vardı arkadaşında gazına geldim Michelin aldım. Şimdi alacak olsam kesinlikle Toyo alırım. Başlıkta Toyo yazdığı için değil, F/P oranı bizim araçlar için en iyi lastik kesinlikle Toyo.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Can naptın kardeşim ya varya kafamı karıştırdın acaip derecede
Bendeki Kumho'lar 40bin km'de 2 senelik lastik , dişleri gayet derin şu an ama yüzeyi bildiğin taş gibi oldu sertleşti.Virajlara giremez oldum kayarak gidiyorum bildiğin.
Bi kere alacağım için en iyisi olsun dedim , senin de dediğin gibi sınıfında en iyi lastik onu buldum ve gözümü karartıp onu almak üzereydim.Şu an napıcam bilemedim..
Valla güzel kardeşim daha 5 sene binerim diyorsan al Pirelli. Hatta benim Michelin lerden al. Nasıl yol tuttuğunu keşke gösterebilseydim sanaAma diyorum ya illaki ısınacak bu tarz lastikler. Yola çıktığında slalom yaparsın artık
Ama 2 yıl diyorsan, sen beni dinle Toyo al. Kalan parayla da ses sistemi yap arabana
![]()
Muhammad Ali Clay
Ya Can varya sana çok güveniyorum ve şu an bu yüzden kafam karıştı iyice.
Ses sisteminide yapıcaz zaten senle yakındırAma önce şu lastik olayını netleştirmem lazım.
Hangi modeli peki bu Toyo'nun,araştırayım bi bende internette.Performans lastiği dimi bu bahsettiğinizde?
bence dunlop sport alın bana fabrika cıkısı bu lastikler geldi kesinlikle dunlop lastiklerin takipçisiyim ilk basta biraz sorun yasamıstım alısamamıstım fakat su anda anlıyorumki gerçek kalite dunlop lastiklermiş .
Toyo Proxes C1S 205/45R17 88W XL Z - Lastik Lastikcim den Alınır. | Online Lastik Jant Satış
Toyo nun en güvendiği modellerinden biri. Ayrıca yağmur desenli değil ses yapmaz yani. Sen yine araştır illaki daha düşük fiyatlara bulursunSana şunu çok net söylüyorum kardeşim, yarın sabah gidip 4 lastik alacak olsam arabama, Toyo alırım. Bu kadar net
![]()
Muhammad Ali Clay
Valla fiyat harbiden iyi Pirelli için. Tercih senin kardeşim![]()
Muhammad Ali Clay
Isınması lazım diyosun ya bi de iyi tutması için,benim haftada 200 km yolum var.Bi gün okula gidiyorum git gel 70 km,diğer günlerde işe gidiyorum git gel 20 km.Fazla uzun yol yaptığımda söylenemez.Klasik İstanbul trafiği.Hertürlü anlattığın kadarıyla Toyo daha mantıklı geliyo şu an.Hem de amfi ve subwoofer parasını kurtarmış oluyoruz![]()
Valla aynen öyle ısınmalı kardeşim. Hani araba olsa BMW 3.30 Cİ, kardeşim derim yanlarken sırt atar Toyo ama, arabada punto be abi, performansı belliBen oyumu Toyo dan yana kullanıyorum. Yılların markası zaten şimdi ne markalar çıkmış takip etmesi mümkün değil. Toyo en az 16 17 senedir Türkiye piyasasında olan bi marka..
Muhammad Ali Clay
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri