Dostum once ki aracimda 225.40.17 GT Radial islak zemin performans kullanmistim, kuru zeminde ki fren masefesi ile islak zemin arasinda fark yok denecek kadar azdi. Fakat lastik ömrü 25-30bin km civari. Fiyat olarakta uygundur. Kalite olarakta fena degildir. Yalniz bahsettigin rakama TOYO alabiliyorsan kesinlikle baska lastik bakma bile.
Sent my iPhone using
Bu sabah lastikçime gittim. Toyo ve BCT'yi önerdi. Toyo 205/40/17 ve BCT 215/45/17 vardı. Eski lastik ölçülerim toyo ile aynıydı ve memnun değildim. Lassa olmasına rağmen kayma çok oluyor ve çukurları çok fazla hissettiriyordu. Bu yüzden BCT'yi tercih ettim. Bugün bir kaç deneme yaptım ve lastik eski lastiğime oranla daha çok tatmin etti beni. Rot-Balans içinde 600tl ödedim. Toyo isteyen arkadaşlar varsa eğer 650TL ye taktırırız. Şuana kadar goodyear, michelin ve lassa harici lastik kullanmadım ama nakit sıkışıklığından dolayı ilk defa böyle bi lastik aldım. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama sonucu zamanla göreceğizYardımı olan arkadaşlara çok teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri