Alıntı alperd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok güzel olmuş zevkinize sağlık

imzamda görüldüğü gibi benim araçta da 195/55/16 87V Hankook K425 Kinergy Eco lastikler var: her yönden süper ötesi bir lastik gerçekten Michelin'e boşuna para verenleri buna inandıramadım gitti ya sinir oluyorum...
Teşekkürler evet lastikler gerçekten çok iyi, hankook deyince eski hankook lardan sanıyorlar ama bu model yeni ve çok başarılı gerçekten. Michelin energy ile aynı desen zaten özellik olarakda aynı hatta belki daha bile iyi. Taktırdıktan sonra çok yağmurlu idi hava o yağmurda özellikle birkaç kez ani fren yaptım sanki yola yapışmış gibi durdu araba frenleme yol tutuş harika gerçekten, yol sesinide bariz şekilde az alıyor gayet yumuşak. Jantlarım michelin ana bayide takıldı takan arkadaşlarla muhabbet sırasında bu lastikler çok iyi michelin energy ile aynı desen dedim, arkadaş ne dese beğenirsiniz michelin'in böyle desenli lastiği yok birkaç kez üsteledim baktım anlamıyor bıraktım izah etmeyi. Malesef sabitleşmiş fikirleri değiştirmek zor biraz araştırma yapsak halbuki kalitenin sadece fiyatla alakalı olmadığını anlayacağız aslında...