Kumho Solus KH17 | the Kumho Solus KH17 reviewed and rated | the online tyre guide
vasatmış abi, ku31 var iyi. ben bakmıştım ama pahalı... yav sen niye k425 almıyosun![]()
Mehmet abi kumho tercih ediceksen ya ku-31 yada ku-39 seçiceksin gerisi pek yaramaz.
205/45/17 88W Kumho KU-31 lastiğin tanesini 160 tl'den aldım bilgin olsun abi
Konu Ayberk0616 tarafından (05/04/2012 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir.
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
dunlop sport sp01'lerde kampanya var bu sıralar, güzel lastik. corollada orijinal geldi bi sıralar, düşünebilirsin.
hankook'u iyice düşün derim, epey büyük firma OE olarak tercih ediyor bu lastiği. Caddy'lerde 425 geliyor mesela fabrikadan.
Ya arkadaşlar abarth punto'nun üzerinde olan şu jantdan ya da benzerinden nerede bulabiliriz? könig'in birkaç ane benzeri var titanyum olduğundan siyahta çok güzel duruyor bu tam aklıma yattı. Yiğit siyaha yakın olduğundan çok güzel duruyor üzerinde
hiç 12 kollu janta denk gelmedim abi şu ana kadar. bulması zor. dediğin doğru, düz griden daha iyi.
Bu janta en çok benzeyen bunu buldum çok güzel duracağını tahmin ediyorum abarth punto üzerinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti Sparco üretimi 15 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 800 TL Mağazadan satılık sıfır - 80708034 bana gönderirsin artık Yiğitilk beğendiğim jantı üzerinde görünce pek beğenemedim çok açmadı.
Konu effect1903 tarafından (06/04/2012 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir.
Resmini bir türlü alamadım o yüzden mecburen linkini koyuyorum arkadaşlar bu jantı istanbulda bulabileceğim yer varmı acaba? Sparco üretimi 15 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 800 TL Mağazadan satılık sıfır - 80708034
Bunu istiyorsan halledeyim burdan?
o.z. ultraleggera'nın aynısı bu jantı çok beğendim buna bakacağım bizim arabalara çok yakışıyor özellikle siyahta güzel duracağını düşünüyorum sizce nasıl?
sende SAW'cı olacaksın anlaşılan. Bendekiyle aynı marka. Bendeki biliyosun superturismo replika. Bunlar da çok güzel almanı tavsiye ederim. Yakışır.
Bakalım artık yarın bakacağız ama bunları çok beğeniyorum.
Bu kumho ku31'in 195 55 r16 ebadında h kodlu lastiği yokmu?
Bu jant işi ne kadar zormuş yavdünde Murat kardeşimle beraber baktık aradığımı buldum ama 4x100 ü yokmuş, yarın birde maslağa bakacağım bakalım, istediğim janttan anadolu yakasında buldum olmazsa oraya bakacağız artık
üzerinde takılı halide bu arkadaşlar ama bu mat herhalde, normal grisi daha yakışıyor siyaha.
Konu effect1903 tarafından (08/04/2012 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri