Alıntı aliserhanuyar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Orhan, ben geçen hafta 16inç jant lastiğe geçtim gayette memnunum tavsiye ederim. hem görünüm olarak tatmin edici hemde yol tutuş olsun gayet hoşuma gitti.

Lastik olarak KUMHO ECSTA SPT XRP modelini aldım 600 TL'ye, desen olarak da güzel duruyor, araç içine nerdeyse ses almıyor, yol tutuşu da gayet güzel. Lastik ebatlarım 205-45-16, 45 yanak için baya bi korkuyordum balon vs olayları için korktuğum kadar yokmuş, bu ebatı tavsiye edebilirim. Jant olarakda hafif ofsetli 6 kollu bir jant seçebilirsin, güzel duruyor GP'de. Lastiğin fotoğrafını koyuyorum yardımcı olması amacı ile.
Kumho KU31 mi önerdiğin lastik yoksa KUMHO ECSTA SPT XRP mi? Birde jant'ın modelinin resmini koysan çok iyi olurdu

Alıntı dexter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
biz 65 yanakla çok mutluyuz
Balon gibi hop hop ne güzel
Ama ben görselliğede çok önem veriyorum

Alıntı asukasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hem görünüş hemde konfor istiyorsanız, 16" 50 yanak çok çok ideal bir ölçü, ben bu şekilde hem konfor hemde spor bir görünüş yakaladım, 50 yanak gayet iri ve şık gösteriyor, 45 yanakta konforunuz çok düşecektir, tavsiyem 16" 50 yanaktır.
Benimde düşüncem 50 yanak ama işte gözüme hoş görünmezse içime dert olur
Ablamın Fusion'a 205-55-16 taktırttım aracı jeep gibi yaptı ve lastikler çok kaba duruyor ama Fusion'a yakışıyo acaba benim araçta 50 yanak nasıl olur onu merak ediyorum, bi kaç resim olsa hani fena olmazdı