Alıntı duu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyiymiş fakat güven olayı nasıl olacak ?
yani adam ya kapatır giderse gitti jantlar lastikler
Özerr istanbuldaaa lastik oteli deil pansiyonuna güvenmee !!
Yeni taşındıgımız halkalıda 17 Jantlarımı 40 yanakta konforsuz oldugu için lastikçiye bıraktım (2-3 defa gitmiştim bi göz aşinalıgı vardı ) 45 yanak yapacaktı 1 hafta sonra gel yarın gel 3 gün sonra gel kii parasınıda ödemiştim !O arada işim çıktı 3-5 günde şehir dışına çıktımm geldiğimmde dükkan kapalıydı 3-5 gün verdiği numarayı arıyorum kapalıı neyse 1 haftaya açıldı lastikci şükür dedimm başka biri var dükkanda benim jant lastik vardıı dedim
- ne jantı ne lastigi yeni devir aldıkk
- kardeşim benim değiştirmek için bıraktıgım jant-lastigim var almadım - satmadım
- git verdiğin adamı bul !
- Lan verdiğim adamın telefonuna ulaşamıyorum mehmet usta diye burda gördüm burda bilirim !
- ee sen dolandırıcıya çarpılmışsın o adam patronunda dolandırıp burdaki 20 bin lira kdr jant-lastigi bi gece tıra yükleyip kayıplara karışmış Hadi geçmiş olsun demezmii..
Çıldırdım tabi arıycam bakıcam dedim zorla bi fener buldum bütün jant lastigi aradımm Yok yok yokk...

Yani senin anlıyacagın öyle bırakayım güveneyimm İstanbulda çok zorr çok iyi tanıyıp bilmedenn tongaya düşme kemerini bile bırakmaa !!