4 takımı bir galeriye satıldı
Bu ürünler fiat fabrıkadan ayrılan kusurlu defolu diye tabir edecegimiz jantlardır.bunlardaki kusur anladıgım egik veya kırık degil çizik.genelde jantların nakliyesi veya stoklama esnasında oluşan kusurlar.kullanımda kesinlikle bir etkisi olmaz.aynı ürün yedek parça ürünerindede geçerli.özellükle plastik aksamlarda var.örnegin doblo far alt çıtasının tofaş satış fiyatı 86 tl olması lazım ama biz aynı ürünü burada 35 liradan satıyoruz.kusuru kırık veya hasar degil.boya esnasında küçük noktacıkların oluşması.ama çok dikkatli bakılmadıgı müddetce farkına bile varmıyorsunuz.fabrika zaman kaybını ve üretim maliyetini yükseltmemek adına bu şekilde bir yol izliyor.gönül rahatlıgıyla alın.(bu ürünler fiat a sevk edilmeden önce kalite kontrolden geçiyor.genelde fiatın kendi deposunda veya depolar arası nakliyelerde oluşan çiziklerden dolayı iade olarak piyasayay satılıyor.
4 takımı bir galeriye satıldı
Fiyatlarda karta taksit olayı var mı?
eğik jantı jant fabrikası asla dışarı çıkartmaz, direkt olarak geri dönüşüme yollar. Boya esnasındada küçük noktacıklar oluşamaz. Bu jant fabrikasının boyahanesinin eksik oluşundan kaynaklanan bir problemdir ki bu firma ile Fiat ın çalışacağını sanmıyorum?? Dediğin gibi fabrika bandında takım esnasında meydana gelen çiziklerden ötürü ayrılan mallardır. Buda; TOFAŞ ın dakikada 1 araç çıkardığını ele alır isek gayet normal =)
en sagdakı jant hangı araca aıt ben anlıyamadımda?
en sağdaki jant galiba fiorinolarda oluyor evimin önündeki bi fiorinoda görmüştüm foto çekip buraya koyarım..
TSİ Jetta.
istanbulda fun jant satanfirma varmı acaba
fun jantı ben goremedim?
Fun jantı bir tane olduğu için resmi çekilmemiş.. Bunların arasında yok..
teşekürler gülay hanım herkez için yararlı bir konuya daha imza atmışınız...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri