bende mail attım![]()
Üretimden kalkan bir lastiği takanlar bu sorunu fark eden müşterisine bu teknik bir detay biz cevap veremeyiz yetkililer size dönecek demesini biliyorlar sadece...
Araç şuanda stepnesiz bir şekilde kullanılıyor,diğer lastiklerden birine bir şey olduğu zaman yol yardımı ararım,bagajı açtıklarında yüz ifadelerini görmek isterim,aaa bu Evo nun stepnesi yokmuş...![]()
bu gün sabah bir mesaj daha attım ve az önce ardım biz yetkili departmana sıkıntınızı aktardık onlar dönüş yapacak diyorlar,
artık yapacak bişey yok her öğünden önce aç karna fiat müşteri hizmetlerini arayacağım ,
aç olduğumda hada asabi oluyorum çünkü![]()
bu problemler yüzünden bir daha fiat almam sanırım....
Keyif BMW'Dir...
Lastigin üretimden kalkmasının neresi teknik bir detay bende bunu anlamıyorum..Sanki Araç kullanıcıları küllüm cahil hiçbişeyden haberleri yok en ufak basit bişey bile teknik detay olarak adlandırılıyo..Madem dürüstsün samimisin biz sizi biraz oyalıyoruz karar mercii nasıl en ufak zararla atlatırız onu düşünüyorlar de olsun bitsin..
This is not personel, just business..
bu ciddi bi hata... bi şekilde halledeceklerini düşünüyorum..gece okuyunca hemen baktım Allahtan bridgestone çıktı benimkiler.
Az önce yine aradım,şikayetim inceleniyormuş,geri döneceklermiş,ne zaman diyorum bilmiyor,ben arayayım ver telefon diyorum,sistemlerinde kayıtlı değilmiş,peki kaç ay oyalayacaksınız onu söyleyinde vakit geçmeden hemen dava açayım dedim,geri dönecekler efendim diyor.
Oyalama taktiğinden başka bir şey değil bu yaptıkları...
Mail attım ama henüz arayan soran olmadı![]()
bu gün tüm tüketici derneklerine ve bu şikayet sitelerinin birkaç tanesine mesaj gönderdim ve beni müşteri hizmetlerinden ilgili departman konu hakkında araştırma yapıyor size detaylı geri dönüş yapılacak şeklinde bir telefon geldi.
Sevgili arkadaşlar,
Fiat müşteri hizmetleri hiçbirşeyi çözmüyor ve çözemez ancak baştan savarlar... yalan dolan sahtekarlık ne aarasanız var... eğer vaktiniz olurda mesajlarıma bakarsanız görürsünüz... hak arama kısmında bende varım benim lastiklerim de aynı çünkü... yanınızdayım eğer böyle bir hareket içndeyseniz benide lütfen bilgilendirin bende katılayım...
yaa bana ne diyolar size ne oluyo sizin bir sıkıntınız yok ki, mustafa beyin problemini çözmek için ilgili departman çalışıyor.
yaa ben diyorum ilerde bir çukur var adamlar bana sen önce o çukura bi gir sağlam çıkarsan ondan sonra görüşelim diyolar
ulen biz parayı yoldamı buluyoz alın terimizle kazanıyoruz, kusura bakmasınlar bu konuyu sonuna kadar taşıyacağım.onlar dosyası kapsada ben sürekli yeni dosya açacağım
ben fiattan müşteri mennuniyeti açısından stepnem dahil tüm lastiklerimin üretimi devam eden piyasada satışı yapılan (en azından aracım garanti kapsamında olduğu süre zarfında sıkıntı yaşamayacağım) bir lastik ile değişimini istedim bakalım şimdi ne olacak![]()
Şimdi benide aradılar size dönecekler dedi.Bende gereğinin yapılmaması durumunda yasal yollara başvuracağımı vede almayı planladığım fiorinodan da vazgeçeceğimi söyledim benim garanti belgesinde brigstone yazıyor aslında eski puntomun orj lastiğiyde goodyear gt3 modeldi onun üzerine brigstone almıştım ama brigstone lastiği beğenmemiştim ama ortada madem böyle bir sahtekarlık var arkasını arayacağız..şikayet sitelerinede yazalım bence kötü reklam olsunlar bence.
Şimdide Adana birmottan aradılar şikayetimi teyid ettiler bugün geç olduğunu fakat yarın fabrikayla temasa geçip aracın lastiğinin orjinalde ne olması gerektiğini lastiktemi yoksa evraktamı yanlışlık olduğunu öğrenip gereğini yapacaklarını yardımcı olacaklarını söylediler.muhtemelen evrak yanlış dicekler ama bir umut getir değiştirelim derlerse artık![]()
benim garanti belgesinde goodyear yazıyo ama yazsa ne fayda yerine yenisini bulamadıktan sonra![]()
Konu serkek tarafından (05/04/2011 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.
Fiat Evo almakla hatamı ettik acaba,bu kadar şık ve konforlu bir araç satın alıyoruz,uğraştığımız meseleye bakın,Dünya'nın hiç bir yerinde bu gibi meselelerin olacağını zannetmiyorum...
Benim aracda da continental var . Yalnız elimizden bir şeyler gelecekse yapmaya hazırız.Bana göre forum demek aile demektir .
bu arada bana garanti belgesi vermediler sadece kullanım kılavuzu var bu bayilerin işine akıl sır ermiyor....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri