Alıntı aslanerh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Stokları tüketmek için bir tedarikçisinin parçası kalmayabilir, ama Fiat doğru dürüst bir şirket olduğunu düşünüyorsa bence servise başvuran ve bir tekeri değiştirmek zorunda kalan müşterilerinin araçlarındaki mevcut tekerleklerin hepsini değiştirmek zorundadır. Yine de konunun Fiat ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Ülkemizde herşey böyle değil midir, sanki ülke yöneticileri herşeyi doğru dürüst yapıyor da, ülkenin bankaları, Türk Telekom gibi yabancı ortaklı şirketleri tüketicileri traji komik ve hikayeden sözleşmelerle soymuyormuş da, herşey normalmiş gibiymiş de, Fiat'ın bu uygulaması mı bizi enayi yerine sokuyor?

Bu gibi saçmalıklardan ticari şirketler yasalarla sınırlandırılmalı, şu anki götür götürebildiğini mantığı olmamalı... Ne yazık ki yakın zamanda bence bu gibi saçmalıkların düzeleceği yok. Avrupa ile karşılaştırma yapsak en utanılacak ülkelerden biriyiz aslında, özellikle şirketlerin bu yasal boşluklardan yararlanması gibi... Sonuçta akıl var mantık var, nasıl enayi yerine konulduğumuz ortada değil mi? Neden bu kadar enayi yerine konuluyoruz? Cevap; çünkü hakkımızı aramadığımız için enayi yerine konulmayı hak ediyoruz.
Hükümeti ben seçmedim ancak Fiat markasını ve Evo yu ben seçtim,hakkımıda sonuna kadar ararım...
Alıntı OPTS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar birşey soracağım. Banada garanti belgesi vermediler. Aldığım bayi faturanın garanti yerine geçeceğini söyledi. Sizce bu ilerde bir sorun olurmu?
Garanti belgesi almak için müşteri hizmetlerini aramalımıyım?
Aracın periyodik bakımları ve garanti dahilinde yapılan işler faturanızamı işlenecekmiş?
Tüketici haklarınız faturanızdamı yazıyormuş,garanti belgesi vermek zorundalar...