Muayeneden geçmiyor diye bişi yok. Benim kışlıklarımda önler Hankook V desenli, arkalar micheline ve deseni ap ayrı. Hiç kusur bulmadılar lastikle ilgili. O sebeple içinizi ferah tutun. tek çift te alsanız olur ki tabi gene oda kötü birşey.
Muayeneden geçmiyor diye bişi yok. Benim kışlıklarımda önler Hankook V desenli, arkalar micheline ve deseni ap ayrı. Hiç kusur bulmadılar lastikle ilgili. O sebeple içinizi ferah tutun. tek çift te alsanız olur ki tabi gene oda kötü birşey.
4 aylık daha 3000 km deki aracıma değişik lastik takmak zorundamıyım ?
4 lastiğin aynı desende olmasının sürüş emniyeti açısından önemini bilecek kadar tecrübe sahibiyim.Yıllardır araç alıp satarım ilk defa bir sıfır aracın lastiğinin üretiminin durduğunu görüyorum.
Muayeneden geçsin veya geçmesin benim gözümde Fiat sınıfta kalmıştır,bakın yukarda arkadaş ne yazmış,2 gün önce aldığı aracında bu GT3 lerden takılıymış,hem piyasada bulunmuyor hemde bize bu lastiklerle araç satıyorlar,Türk halkı enayimi bunların gözünde...?
Stokları tüketmek için bir tedarikçisinin parçası kalmayabilir, ama Fiat doğru dürüst bir şirket olduğunu düşünüyorsa bence servise başvuran ve bir tekeri değiştirmek zorunda kalan müşterilerinin araçlarındaki mevcut tekerleklerin hepsini değiştirmek zorundadır. Yine de konunun Fiat ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Ülkemizde herşey böyle değil midir, sanki ülke yöneticileri herşeyi doğru dürüst yapıyor da, ülkenin bankaları, Türk Telekom gibi yabancı ortaklı şirketleri tüketicileri traji komik ve hikayeden sözleşmelerle soymuyormuş da, herşey normalmiş gibiymiş de, Fiat'ın bu uygulaması mı bizi enayi yerine sokuyor?
Bu gibi saçmalıklardan ticari şirketler yasalarla sınırlandırılmalı, şu anki götür götürebildiğini mantığı olmamalı... Ne yazık ki yakın zamanda bence bu gibi saçmalıkların düzeleceği yok. Avrupa ile karşılaştırma yapsak en utanılacak ülkelerden biriyiz aslında, özellikle şirketlerin bu yasal boşluklardan yararlanması gibi... Sonuçta akıl var mantık var, nasıl enayi yerine konulduğumuz ortada değil mi? Neden bu kadar enayi yerine konuluyoruz? Cevap; çünkü hakkımızı aramadığımız için enayi yerine konulmayı hak ediyoruz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri