Yazık ki bu konuda suçu olmayan Goodyear bile google da gt 3 lastik yazınca ilk sayfa 2.sırada sitemizde çıkıyor,GPTR nin gücü hemen kendisini belli ediyor...
Printable View
Yazık ki bu konuda suçu olmayan Goodyear bile google da gt 3 lastik yazınca ilk sayfa 2.sırada sitemizde çıkıyor,GPTR nin gücü hemen kendisini belli ediyor...
Bugün Fiat'a konuyu bildireli 8 gün oldu günceli...
Benden başka yeni alanlarda Continental çıkmadı galiba...
Umarım sizde halledersiniz.
Benim arabanın lastikleri de continental
Bende de conti var malesef.
Lastik konusunda mutlu son...
Dün akşam saat 19.00 da bu lastiğin 1 aydan önce getirilemeyeceğini söyleyen yetkili servisin müşteri hizmetlerinden az önce aradılar,özel siparişle lastik gelmiş gidip alabilirmişiz,bu ne hız böyle,Fiat çalışanları Aref gibi maşallah...:)
Şimdi benide aradılar yetkili servisten garanti belgenizde hata varmış fabrikadan düzeltip yenisini gönderdiler bizde adresinize göndereceğiz dediler :D bende belgeyi düzeltmek 5 lastiği değiştirmekten kolay olsa gerek...diye yanıt verdim...sağol Fiat(!)
başınızdan geçen olaydan dolayı geçmişolsun ne mutlu size sevindim probleminizin çözüldüğüne güle güle kullanın
Yarın belli olacak,ne ben sordum ne onlar söyledi,hatta aracı götürmeyeceğim lastiği diğer aracımla alıp dışarda taktıracağım,serviste sök tak işine 35 lira alıyorlar...:)
yanı bızmde lastıgımıze bı sey olsa bızdemı beklıcez bunlar gecıcı cozum aslında ben arabamın lastıklerı harıc her yerınden memnunum
Herkes 1 tane sipariş verip yedekte tutsun bence...:)
Mübarek performans lastiği bu nasıl fiyat anlayışı anlamadım :S Ender bulunuyor o kadar kıymetli