Altın kaplama felanmı varmış...
Printable View
usta günaydın meseleyi halletmene sevindim.bir çok kişinin meselesine ön ayak oldun.gece çalışıyorum.arka kapılar dışın da pek bir şey gözükmüyor şimdilik.bunun dışında bu sınıfta alınacak en iyi arac olduğunu düşünüyorum(fiyat) TEL özelden yaz şirin evlere yolum düşerse uğrarım acayip trafkten kurtulup gelirsem uğrarım.selamlar....
bence bayiden kaynaklanan bir fiyat.bu tarz firmaların bir listesi var.ama bayi mahsus yapmış olabilir.nasıl olsa bulamadı diye.
Bu lastiği piyasadan bulmanız imkansız,tek şansınız yetkili servisten almak,bir mesajımda yazmıştım buna tekelcilik denir diye,elin mahkum alacaksın veya 4 adet sıfır lastik alacaksıın aracına...
sankı özelıkle yapıyorlar bız lastıgımıze bısey olunca baskı yapmasınlar gıtsın baska lastık alsınlar dıye galıba aklıma bu geıldı sımdı ınsanın ıcıne nasıl kurt dusuruyorlar benmı yanlıs dusunuyorum acaba
aynen abi galiba bunu demeye çalışıyolar, kulağınıza küpe olsun. biz kimseyi madur etmeyiz, tüm şikayetleri ve şikayet edenleri önemseriz ve ona göre davranırız :)
al sana lastik der gibi !!!
forumun aracılığı ile bir çok kullanıcıya ulşıp bu konuyu fiata iletilmiş olması güzel bir çalışma bence.
Burdayız...hernekadar sığdıramasakta eleştirilecek birşeyler varsa gereğini yaparız...sanırım bu markanın genel politikası değildir olmamaması gerekir zaten...büyük bir ihtimalle iyi niyetli olmayan personelden kaynaklanan bir sorun ...herneyse...Şu da olabilir yedek parça muamelesi yapıyorlarsa bu fiyat mümkün olabilir (olmaması gerekir) ...bunu stok maliyeti fln gerekçelerle açıklanabilir ancak...Örnek verilebilir...bunu forum üyesi bayii çalışanlarımız açıklayabilirler...buyursunlar bizleri ikna etsinler...Ayrıca Goodyear firmasınında sorumluluğu yokmu sizce bıçak gibi kesmekle üretimini...2010 albea premiolardada görmüştüm bu gt3 leri...istenildiği takdirde herhangi bir goodyear bayisi temin edebilmeli...lastikleri hiç kullanmasan ömrü 4-5 yıldır düşük üretimde olsa aftermarket denilen olay var bunu sağlaması gerekir piyasa goodyear şirketinin...Sonuçta sadece EVO olayı değil diğer müşterilerde mağdur oluyor marka model farketmeksizin...
Bu lastiğin sadece Fiat için üretildiğini ve sadece Fiat Yetkili Servislerinden temin edilebileceği söylediler,Goodyear Genel Müdürlüğünü aradığımda üretim olmadığını ve Fiat için özel üretimin söz konusu olmadığını söylemişlerdi,neticede 1 adet GT3 lastik bulundu,pahalıda olsa sorunumu çözdüler,umarım sizlerin başına böyle bir olay gelmez çünkü minumum bekleme süresi 1 ay...
aynı marka lastıkden takılı renault marka araclarda var
yarın bursa auto show gıdıcem bır terslık olmassa cok merak edıyom evoda ne marka lastık var dıye gt3 varmı dıye
USTA bu lastikleri FİAT kaçak olarak kendisi mi üretiyor acaba goodyeara çaktırmadan ...:) piysaya sattıkları ne olacak..ikinci el araçlardada mutlaka binlerce vardır...gy bayilerinde bu gt 3 hiç satılmadımı..? gy genel müdürlüğü*de bihaber galiba herşeyden...başka arkadaşlar aralamarı gerekirse sorsunlar AFTERMARKET hizmetleri varmıymış yoksa sadece bir malın reklamını yapıp bol bol satıp ondan sonra bıçak gibi üretim kesme gibi politika mı izliyorlar...tüketici ihtiyaç duyduğunda kıvır kıvır kıvransın...