harika olmuş ya
Biraz bilgi alsak konuyla ilgili,
Nasıl olduğu, maliyet falan...
harika olmuş ya
Konu OzzY tarafından (16/11/2008 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz
harika olmuş ya
evet güzel olmuş
kırmız yerine gri bence iç ortamda daha güzel olur siyah gri![]()
arabayı doğana benzetmişsinn direksiyona bak xD koltuklar bomba olmuş hahaha
Çok güzel olmuş, güle güle kullan. Kırmızı rengi nasıl yaptın, maliyeti ne oldu folyo mu boya mı yoksa başka bir şey mi?
Abi gayte güzel olmuş.Fakat direksiyon simidi kılıfı,koltuklar çok soluk duruyor.Ama kameranın azizliqine uqramışsın ve gördümkü çok güzel cırtlak bir kırmızı koltuqa sahipsin.O süper duruyor.Kırmızının çırtlak durması aracı daha ateşli ve daha çok yarış kokacak şekilde olmasını sağlıyor.Ayrıca direksiyondaki FİAT logosunu ya iptal et ya da kırmzıı logo FİAT yapDaha fena duracak emınım
![]()
koltuk ve direksiyon renkleri uymamış ama yinede güzel
orjinalliği severim ama beğendim çok güzel olmuş
On numara olmuş arkadaşım birde kırmızı kauçuk iparlak olmayan paspaslardan bulursan tam bir denge kurulmuş olur süpersin anlat bakalım nasıl yaptın bunları detayları bekliyoruz bende kırmızı sahibiiyim ama beceriksizim bu konularda![]()
abi çok kötü olmuş yaa midem bulandıı koltuk kılıfı direksiyon kılıfı ve paspasları çokmu aradın böö![]()
![]()
![]()
benim gözüme hoş gelmeyen 2 şey
1. direksiyon kılıfı
2. aynada asılı olan arabaya benzeyen şey
başarılı..
Güzel olmuş![]()
guzel calısma ama.bencede biraz abartılı olmus.
Koltuklar biraz daha sade olabilirdi.
Paspas ve direksiyon kılıfı hariç gerisi çok güzel..
Cehennemde yaşadığım için cennet hakkımdır.
cok güzel olmuş ama bence kırmızı karbon kullansaydın daha iyidi benim gibi fotolar yakında yükleyeceğim
orjinal kalsaydı veya carbon yapsaydın belki daha güzel olurdu
ama emeğe saygı tebrik ederim genede
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri