hay kardeşim saol ya...bakim ben bi şöle tabelacı bulursam yapacak yaptırayı..olmazsa senle tanışır görüşür hallederiz ya..daha yapacak çok iş var)
hay kardeşim saol ya...bakim ben bi şöle tabelacı bulursam yapacak yaptırayı..olmazsa senle tanışır görüşür hallederiz ya..daha yapacak çok iş var)
bu ölçüleri ben 5ytl ye aldım 2 çeşit folyo var parlak ve mat siyah ben parlak olanından aldım arabanın dış kısmında mat bi kısım sevmiyorum.. önce uygulanacak yere camsil fısfısıyla bol su sıkıyor folyonun arkasınada aynı şekilde su sıkarak yaşıpkan tarıfına tabi.. tampona koyduktan sonra çek çek yardımıylaki çekçekin önüne bez tutturmamız gerekiyo ki folyoyu çizmesi tabi mat renkte olan için bi sorun teşkil etmiyo. sonra yukarıda arkadaşında belirttiği gibi kurutma makinasıyla havasını alarak işimizi bitiriyoruz..
valla çok basit bi uygulama enazından ben kendim yaparken öle oldu eğer tabelacı pahalı yaparsa hiç gerek yok ona vericen parayıda başka bişeye harcarsın ben hallederim .. ben küçükçekmece halkalıda oturuyorum
irtibata geçmek istersen cep numaramı veriyim mesaj atarsın uygun bir yerde buluşur konuşuruz..önümüzdeki haftaiçi çok müsaitim... hafta sonu yoğunum...
cep.. 05444087105
Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork
saol valla iyi olur bende beylikdüzünde okuorum..ben tabelacıyla pazarlık yapayım bişeyler yapmazsa bu numaradan sana ulaşırım..hemde tanışmış oluruz..teşekkür ederim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri