arkadaşlar yanlışlık olmasın aşağıda paylaştığım foto benim aracım değil benim ki yukarda fotosu olan aşağıdakini örnek olarak verdim zaten o araç abart modifiyeli bir araç google da buldum koltukları bile çok farklı bizimkilerden
zaten yamuk yumuk olmuş kapıdakiler![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
kapı fitillerini yeniledim fotoları gündüz gözü ile çekip yollayacağım geçen seferkiler yamuk yumuk ve kalındı en sonunda 0,75 lik kablo buldum sprey ile griye boyayıp oldukça iyi bir işçilikle siyah silikon ile montaj yaptım.Gerçekten kapı fitili uygulaması çok şık duruyor herkese tavsiye ederim.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Eline sağlık, resim bekliyoruz.
seronet.blogspot.com
valla dostum 2 kez attım ilk attım 7-8 saat balkon çamaşır iplerine astımsonra bir kat daha attım oldukça güzel oldu aslında benim boyama nedenim renk için değildi kablo zaten griydi ama kablonun üzerinde bolca yazı vardı tse ve marka gibi yazılar o yüzden griye boyamak zorunda kaldım neyse fotoları en kısa sürede yüklerim.Bu arada siyah ucuz silikonlarda iyi iş görüyor hem iyi tutuyor hemde leke yapmıyor başka yapıştırıcılarla hiç uğraşmayın arkadaşlar ...
Tamam sağolasın![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Uygulama güzel olmuş. Benim de gözüme tek batan ses düğmesindeki çerçeve oldu. Bir de,tuşlardaki folyonun rengi siyah ta olabilirmiş. Ama işçiliği beğendim. Kazasız belasız
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
ses düğmesindeki kromu çıkardım zaten resimler oldukça eski son halini paylaşıcam yorumlar için teşekkürler arkadaşlar ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri