siyaha siyah biraz koyu durmuş sanki farklı bir renk seçseydiniz keşke güle güle kullanın
jantlarımı farklılık olsun diye pilastidip ile 2 tanesini boyadım.kalanıda bu hafta boyayacağım.açıkçası benim hoşuma gitti,kaliperleride siyaha uygun gidecek şekilde beyazdı koyu sarı şeklinde boyadım ve ustüne puntoyu yapıştırdımuygulaması cok basit lastiklerinizi sökün serin ve rüzgarsız ortamda yapın.lastik kenarlarını bantla kapatın 20-25 dk. kurumasını bekleyin.ilk yaptığım jant biraz fazla boyamışım nerdeyse bir kutuyu bitirdim ancak ancak spreyde 1janta 1sprey yazıyo.ama biraz tecrübeyle ikinci janta hemen hemen yarım boya yetti
kampanalarıda kaliper rengine boyamayı düşünüyorum ama apaçi işimi olur bilemiyorum
yorumlarınızı bekliyorum..
Konu okn53 tarafından (25/06/2013 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzenleme
Eski Nick: ROCKSTAR100
"Nero Provocatore,Crossover Black,Crossover Schwarz,Rock Siyah"
siyaha siyah biraz koyu durmuş sanki farklı bir renk seçseydiniz keşke güle güle kullanın
Kara bela olmuş ben beğendim.kailperde sarı uymuş.Gunmetal de fena olmazdı
Güzel olmuş fakat gun metal daha güzel olurdu güle güle kullan
güzel olmuş. bu jantın ikinci eli bulunurmu bulunursa nedir fiyatı?
gzel olmus güle güle kullan
Güzel olmuş ama bencede gunmetal de güzel durabilir sarılar çok yakışmış ama iyi günlerde kullan
bu uygulamayı jantları sökmeden mi yaptınız, kalıcılığı nedir acaba, son olarak ta 4 jant kaça mal oluyor
okan alırım bak jantları geri haabırak orjinal kalsın...
valla jantları sökmedim sadece lastikleri çıkardım lastik kenarlarını kapattım boya olmasın diye..kalıcılık içinse nette 2 kat gibi yaparsanız sıkıntı olmuyormuş bende yeni yaptığım için şuan bişey söyleyemiyorumama 2 kat attım bakalım zaman ne gösterecek.4jant için uygulamaya bakar aslında 3 tane sprey yetiyor normalde ama spreyde 1janta 1adet kullanın yazıyor.
canın sağolsun abi veriyim ayıp ettinorjinali bende hem daha temiz olur alırken
altı üstü bant tekrar döneriz orjinale
)
kalan 2 jantıda boyadım,krom çıtalarıda kapladım![]()
bence boyanmadanki hali daha iç açıcıymış araç boğulmuş şuan tabi zevk meselesi
güle güle kullanın.
çok iyi olmuş beğendim. Maşallahı var
jantlar güzel olmuş... ama hani yabancıların bir tabiri var; glossy black
parlak siyah, koyu ama parlak, o şekilde rengi biraz daha parlak siyah olursa daha tatlı durur..
bencee güzrl olmuş güle güle kullannjantların kac inç.
valla harika olmuş bende istiyorum ama kendim boyamaya bi türlü cesaret edemedim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri