33 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Activlere orijinal sis farı

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #16
    grande punto
    klavikula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17/01/2014
    Mesajlar
    144
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 55

    Standart

    Alıntı Murder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sol taraftaki düğmelerin ordaki boş pin evet aktif hale geliyor ama çerçeveyi çıkartıp düzgünce kesmeniz lazım şahsen ben gördüm ama kendime yapamadım.Ve aktif halede geliyor active modellerde hatta ekrandaki ışık bile yanıyor bady e girilince.Hatta yapabilen varsa bende yaptırmak istiyorum bilginiz olsun.

    üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
    hocam yapabilirsem burdan resimleri nasıl yaptığı paylaşacam. Ali bey zaten işin çoğunu bizim için açıklamış uygulama için bazı ek gereksinimler elm v.s. bekliyorum. sonra düğme işine girecem şimdi elm işini çözmeden başlamıyorum 1 ay civarı sürer tamamlamam zaman iş elm bekleme modifiye gibi sebeblerle ama umutluyum.

  2. Bu mesajı için 2 kişi klavikula'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. 2006 1.4 16v 95 bg Orijinal yay aranıyor
    dirooo tarafından Alınık Parça forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 23/03/2012, 06:09
  2. Satılık orijinal far ve ya angel
    denizxyz tarafından Satılık Parça forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 27/02/2011, 01:14
  3. Şu orijinal resme bakın :)
    ibrahim06 tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 26/09/2010, 13:30
  4. orijinal far aranıyor
    buraq tarafından İlanlar forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 24/09/2009, 21:40
  5. Alınık orijinal yay
    tolgaank88 tarafından İlanlar forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 23
    Son Mesaj: 15/09/2008, 23:14

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com