Alıntı eisenheim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tony bey İsminiz yazmadığı için bu şekilde hitap ediyorum kusura bakmayın..

Önce direksiyonu tam sağ yapın , sol taraftaki davlumbazın vidalarını sökün. Tamponuın sol tarafının 2 vidası var üstte. Onları çıkartın. Kaputu açın 4 tane üstte tamponun T25 vidası var onları sökün, Tampon hafif öne gelecek. Farın alttaki ayağını sökün. Üst kısımda tampona bakan kısımda birer vida var. Toplam 3 vida. farı elinize alın ısıtıcı tabancayla yavaş yavaş komple ısıtın ek yerlerindeki silikonu. Düz bir tornavidayla hem ısıtıp hemde arasını açın. Fazla güç uygulamayın far camını kırarsınız. Yavaş yavaş farın camın çıkmaya başlar. İki kişi olursanız daha kolay olur. Biri farı tutar ve ayırır biride tornavida ve ısıtıcı kullanır. Farı camdan ayırdıktan sonra zaten boyayacağımız kısım vidalı falan değil direk çıkıyor. Bir tane tırnagı ve geçme yeri var. Sinyal kısmını kağıt bantla güzelce kapatın. Dilerseniz 1000 numara ince zımparayla zımpara geçin su zımparası. Dilerseniz direk boyayın. Ben akçalı sprey boya kullandım. Zımparaladım. Boya 15 dk da kuruyor . Far camının ve far gövdesindeki orjinal silikonları temizleyin. En azından kabasını alın. Siyah silikonu far gövdesindeki camın giren kanalını doldurun ve tek seferde camı yerine yerleştirin. Tam oturmazsa kağıt bantla kuruyuncaya kadarcamla farı bantlayın. Kuruyunca yerine takın.. Hızlı bir anlatım oldu ama olay özetle bu şekilde.
farın tamponun altındakı ayakları ıcın sag-sol ıkı tarafında cıvatalarını gevsetıp one almamız gerekıyor dımı?