Alıntı oto izmir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
güzelde düğmelerin rengini değiştrmek lazım bi uzun yolda bunun hakkını alırsınız.

bu arada forumda crusela uğraşan arkadaşlar azaldı artık sahip çıkmak lazım..
Düğmeler aslında kırmızı ama flasdan kaynaklı turuncu çıkmış Tek elektronik dükkanı olunca açıkçası başka şansım yoktu
Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eline sağlık ali. ben de malzemeleri toparladım bugün sadece devresi kaldı. arkadaş da devreyi kısmetse yarın yapacak, ben de elm cihazının modifiyesini bitirebilirsem Allah ın izniyle bu hafta sonuna kadar bu iş olacak. Bulduğum buton kutusu da sendeki kadar daha küçüğünü bulamadım siyah kilitli on off mavi sarı ve yeşil olmak üzere de 3 tane jog buton takacam en kötü önümüzdeki hafta içinde bi aksilik olmazsa bitiririm bu işi Allah'ın izniyle. Yardımların için tekrar teşekkür ederim.
İnşallah seninkide güzel sonuçlanır.
Ben başka renk buton bulamadım burada kutuda bu gün elime ulaştı artık oturdum yonttum falan bu hale soktum açıkçası senin dediğin gibi sağda bir yerde olması daha iyi olurdu ama konuştuğumuz gibi bir yeri delmeyi sevmiyorum ve en çok kapağı yenisi ile değiştiririm nede olsa pahalı bir parça değil diye oraya monte ettim. Fakat hesap etmediğim tek nokta on/off'u koyduğum yer biraz sıkıntılı. Alta koydum düğmeyi fakat direksiyonun alttaki kilidi engel oluyor. Açmak neyse hadi o biraz zorda olsa oluyor fakat kapatmak için biraz uğraşmak gerekiyor o da seyir halinde olmaz artık durunca falan olur