emeğinize sağlık harik olmuş ben o kadar led dosemesım dır mağazalara ama bu kadar guzel yapabılmıs degılım
10 üzerinden 10 veririm, çok hoş olmuş. İbreler mavi, mute tuşu kırmızı, çok yaratıcı olmuş elinize sağlık.
süper olmuş yaaa güle güle kullanın elimden gelse bende kesin yapardım)))
Tebrikler çok güzel olmuş, direksiyon kumandaları için de aynı ledleri mi kullandınız acaba? oradaki ledler daha küçük çünkü
bnce süper gözüküyo elinize sağlık
Gerçekten güzel olmuş..Tebrik ederim..Beyaz üzeri mavi güzel duruyor..
ellerine saglık cok guzel olmus
nazar degmesin
Elinize sağlık çok güzel olmuş
resimler bunlar düşünen olursa yardımcı olabilirim saygılarımla...
bende size mesaj attım gelmemiş olabilr bunların amacı zaten alttan ne renk led yaparsanız o rengi yansıtmaktır...
orjinal göstergelerin altı fosforlu boya olduğundan ne renk yaparsanız olmuyor tecrübeyle sabit kazımayla yapmaya hiç çalışmayın çok kötü oluyor kaçırırsanız alttan ışık geldiği zaman bütün hatalarınız ortaya çıkar...
Konu alixxx tarafından (15/05/2013 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.
Uygun olduğum ilk fırsatta Ali bey'i rahatsız edeceğim
KarŞıYaKa
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri