çok güzel olmuş emeğinize sağlık
'Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
Şerit ledlerden alsam onların dirençleri üzerinde oluyo 3 er tane kesip iki yerede o şekilde uygulasam olurmu hiç devreyle felan uğraşmadan nasıl olur çalışırmı
GRANDE PUNTO 1.4 FİRE ACTİVE 77 BG 3K
Yok mu şu işi koskoca İstanbul da yapan arkadaş yaa?!!
İnş olur yoksa o bölüm ışıksız kalıcak![]()
sağolun ya çok yardımcı oldunuz siz olmasaydınız nasıl yapardım hiç bilmiyorum![]()
Erdi bey dalgayada gerek yok şimdi. Nasıl bir yardım istiyorsanız edeyim? Kalkıp istanbula gelemem ki.Yakınlara olsanız buyrun gelin yapalım birlikte. Buradan yardım bu kadar oluyor. Benim yaptığım sistem belli bende aynı mantıkla yaptım. 3 led 1 direnç şerit ledin daha muntazam hali işte. Siz şerit ledi rakam ve şekillerin altına gelecek şekilde sert bir plastiğin üzerine yapıştırsanız bile olur. Sonrada ampul yuvasından bir artı birde eksi kablo çektinizmi işlem tamam![]()
Güncel...
Güncel...
Hocam öncelikle harika olmuş . Eline emeğine sağlık. Ama gelgelelim ki bu işlerden gram anlamıyorum veee soruyorum
Bu işi İstanbul'da yapacak babayiğit var mı yok mu? O kadar konuları okudum da. Kubilay isimli bir arkadaştan bahsediyorlar sadece ama kim bilmiyorum !
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Ya cidden benim ve arkadaşların en çok değişmesini tavsiye ettikleri nokta bu gösterge vs rengi . Var birileri bu işi yapan ama daha ulaşamadım. Harbi keşke yapabiliyo olsaydın kardeşim . Direkt rahatsız ederdim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri