Abi artık puntinin akşamları önü de gündüz gibi arka kısmı da gündüz gibi aydınlık olur, ellerinize sağlık güle güle kullanın
çok güzel olmuş emeğinize sağlık
Abi artık puntinin akşamları önü de gündüz gibi arka kısmı da gündüz gibi aydınlık olur, ellerinize sağlık güle güle kullanın
Özgürlüğün Yolunu Aç...
konu içerisinde ki iki çalışma için puanlarım 10/10güle güle kullanın.
Geçen gece arabayı kullanırken iki tarafıda beyaz olsa daha faydalı olur diye düşünmüştüm aklımdakini yapmışsın abi.![]()
Yalnız siste ne olacak bu şimdi beyaz mı yanacak gene?
yırtık dondan çıkarcasına bu sorunun da cevabını ben vereyim(çünkü kendim içinde rica ettim Tuncay Abi'den benim içinde sipariş verecek)
turuncu sinyal ampülleri olduğu gibi kırmızı camlı stop ampülleri bulduk ingiltereden, onların siparişini geçecek kısmetse.
yani görüntüde cam beyaz ama sisi açtığımızda kırmızı yanacak
çok güzel olacak çooook![]()
ooo gerçekten çok güzel bi çalışma olmuş o halde valla tebrik ettim![]()
vaay abi çok iyi durmuş ya hayırlı olsun çok beğendim valla
abi bunu nerden nasıl sipariş geçicez![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Bora sm geri vites lambani sis olarak degistireceksin ebay.co.uk tan bulabilirsin ancak.
maalesef beyle ilk yapğan değilsinizgeçen sene ben yapmıştım grande punto ya, aynısını haftasonu ingiltereden siparişlediğim sis lambalarımın gelmesiyle bravoyada uyguladım
retrocode diye geçiyo
sis lambası ya da geri vites lambasınının ters tarafını www.shop4parts.co.uk sitesinden alabilirsiniz. 1 haftada geldi kargom, kargo fiyatıda uygun...
Konu sadece_erhan tarafından (13/02/2013 Saat 16:09 ) değiştirilmiştir.
''Sanırım'' yazmıştım ama...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri