İyi akşamlar aracımın sol arka kapısı dıştan zor açılmaktadır bunun tamirini kendim yapmaya kalksam nasıl hallederim , daha önce başına gelenler varsa fikirlerinizi beklerim![]()
İyi akşamlar aracımın sol arka kapısı dıştan zor açılmaktadır bunun tamirini kendim yapmaya kalksam nasıl hallederim , daha önce başına gelenler varsa fikirlerinizi beklerim![]()
Puntoların alayında bu sorun vardır. çözüm : açma kolunu en dipten çekmekveya kapıyı bir elinle bastırarak diğer elinlede kolu çekmek
artık kapıyla savaşırken strateji geliştiriyorum...
Başka çözümü yokmu?
var:
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...cozum-1-a.html
yada: bir kilitçiye gitmek 20-30 allah ne verdiyse bayılmak
vay anasını tek değilmişim her arka kapıyı açmaya çalıştıgımda araba sallanıyor kapı zor açılıyor![]()
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
kilitçiye gittim bu sorun için adam kilitler kirlenmiş dedi söktü iyice temizledi taktı yerine kapı kumandadan kitlendi dahada açılmadı neyse zar zor açtık bu sefer kilidin içini söktü motor gitmiş dedi motoru değişti kilit çalıştı kapı açılıp kapanıyor şu anda ama yinede zor bela ama işin ilginç tarafı çalışan kilidimi kendisi bozdu ve sonra benden motoru değiştirdiği için 70 tl para istedi adamı dövüyodum az daha)
tek değilsin kardeş![]()
Garantisi olanlar servise, olmayanlar kilitçiye gidecek.Benimkini servis yaptı.
istanbulda tavsıye edıcegınız bı kılıt ustası varmı??? bu aralar cok centılmen oldum herkese kapı acıyorum![]()
Vallaha ben arka sol kapıyı aradabi açamıyorum normalde 5 kapıyken 4 kapı oldu napalım ruhsata 4 kapı işlettircem artık.
Sent my iPhone using .
HARUN KURU
ömerim aynı sorun bendede var cebelleşiyorum arabnın sol arka kapısını acmak için garantye baktırıcam olmadı arka kapıları yukarıya kaldrtalım lambor misali hahah
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri